Life&style

Ovo ljeto želiš biti skoro sama na cijelom otoku? Pronašli smo idealno odredište nedaleko od Visa

Ovo ljeto si odlučila odabrati odmor u privatnosti, miru i tišini u srcu Jadranskog mora? Daleko od vreve turističkih središta, osamljeni otok Host nudi jedinstvenu priliku za odmor. Zamisli da imaš cijeli otok skoro sama za sebe, nedaleko Visa, s azurno plavim morem i prekrasnim okruženjem. Ovo je savršeno mjesto za odmor s daškom luksuza. U središtu ovog osamljenog otoka nalazi se luksuzna vila Lighthouse Ligero, a u nastavku možeš otkriti sve pojedinosti o njezinim značajkama i jedinstvenim uslugama koje pruža, time omogućujući svakome da isplanira miran i osamljen bijeg od svoje svakodnevice.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Možda vas zanima Jacuzzi, sauna i terasa s ležaljkama za gledanje naljepšeg zalaska: Drvena ljepotica u Drežnik Gradu ima baš sve što želimo od kuće za odmor Rubrika Life&style Life&style

Luksuzna vila Lighthouse Ligero

Luksuzna vila Lighthouse Ligero zadivljujuće je imanje koje se prostire na 91 m2 stambenog prostora, na nevjerojatnih 41.000 m2 imanja. Vila nudi udoban smještaj za šestero ljudi, u svoje četiri spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu s tušem. Odlična vijest je to i da su kućni ljubimci dobrodošli. Vila također ima jacuzzi, ljetnu kuhinju s roštiljem i sudoperom, vrtnu garnituru, te ležaljke za uživanje u mediteranskom suncu. Tijekom hladnijih ljetnih noći, možeš se ugrijati uz kamin na drva dok gledaš satelitsku televiziju udobno smještena u fotelji ili na sofi. Jedinstvena značajka vile je svjetionik koji je izgrađen u 19. stoljeću, a koji pridonosi njezinom šarmu i ekskluzivnosti.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Možda vas zanima Ova kućica od stakla nalazi se usred pustinje lave i omiljena je na Airbnb-u! Bi li se usudila provesti noć u njoj? Rubrika Life&style Life&style

Gdje se točno nalazi vila Lighthouse Ligero?

Položaj vile idealan je za one koji žele uživati u osami, tišini i prirodi. Nalazi se na otoku Host, samo 20 m od mora, 5 km od šljunčane plaže Milna i 2,8 km od centra Visa. Kao gost vile Lighthouse Ligero, bit ćeš jedini stanovnik otoka Host, što znači da imaš jedan cijeli otok na raspolaganju. Ipak imaj na umu da bi se na otoku mogao naći i pokoji turist jer nikome nije zabranjeno posjetiti ovaj osamljeni otočić, ali i dalje će to biti daleko od gužve i vreve ljudi na koju smo inače naviknuti na našoj obali. Zamisli da provodiš dane istražujući ovaj otok, uživajući u prekrasnim pogledima na more i upijajući mir i tišinu.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Možda vas zanima LaMaison kuća za odmor istarska je ljepotica u Sv. Petru u Šumi u kojoj se zaboravlja na sve brige ovog svijeta Rubrika Life&style Life&style

Nova razina čistoće

Zdravlje i sigurnost gostiju su vlasnicima od najveće važnosti. Vila se čisti i dezinficira prema najvišim standardima kako bi vam osigurao siguran boravak. To uključuje temeljito čišćenje i dezinfekciju svih površina, pranje posteljine, jastuka, deka i ostalih tkanina posebnim deterdžentima na 90°C te završnu dezinfekciju svih ravnih površina i ručki prije tvog dolaska. 

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Cijena uključuje transfer od otoka Visa do vile po dolasku i polasku te na zahtjev. Tu je i paket dobrodošlice, promjena ručnika i posteljine na zahtjev, dječji krevetić i Wi-Fi. Dodatni sadržaji koji su gostima dostupni na upit, ali uz nadoplatu su gliser sa skiperom, prijevoz iz zračne luke, privatni kuhar, dadilja, osobni trener, instruktor joge, ronjenje i krstarenje.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Možda vas zanima U blizini Plitvica pronašli smo preslatku kolibu u cvijeću i s pogledom na rijeku u koju želimo pobjeći prvom prilikom Rubrika Life&style Life&style

Luksuzna vila Lighthouse Ligero na otoku Host nudi iskustvo odmora koje je uistinu neusporedivo s ijednim drugim. Sa svojim zadivljujućim pogledima, luksuznim sadržajima i jedinstvenom prilikom da imamo toliko prostora za sebe, ovo je savršeno odredište za one koji traže miran i luksuzan bijeg od svakodnevice. Bilo da planiraš obiteljski odmor, romantični bijeg ili odmor s prijateljima, luksuzna vila Lighthouse Ligero zasigurno će ti pružiti nezaboravno iskustvo. Rezervaciju smještaja možeš obaviti putem linka već danas - još uvijek ima raspoloživih termina, ali cijena je paprena.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Photo: Airbnb
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super