Life&style
duvijek si htjela naučiti kako se profesionalno našminkati? Ova besplatna radionica prava je prilika za to duvijek si htjela naučiti kako se profesionalno našminkati? Ova besplatna radionica prava je prilika za to duvijek si htjela naučiti kako se profesionalno našminkati? Ova besplatna radionica prava je prilika za to duvijek si htjela naučiti kako se profesionalno našminkati? Ova besplatna radionica prava je prilika za to duvijek si htjela naučiti kako se profesionalno našminkati? Ova besplatna radionica prava je prilika za to

Oduvijek si htjela naučiti kako se profesionalno našminkati? Ova besplatna radionica prava je prilika za to

Na jugu Lijepe Naše, u gradu Metkoviću, jučer je održana prva radionica „Kako se našminkati“ pod organizacijom mlade makeup artistice Marije Bošnjak. U moru makeup edukacija koje su sve popularnije u Hrvatskoj, ova se ističe lokacijom, porukom ali i time što je potpuno besplatna za polaznice.

 | Autor: Promo Promo

Polaznice radionice „Kako se našminkati“ naučile su brojne tehnike šminkanja koje mogu prilagoditi svom licu i na taj način istaknuti svoje atribute i naposljetku, biti jedinstvene. Od nanošenja besprijekorne podloge i postizanja savršenog tena, do oblikovanja vlastitih obrva i nanošenja trepavica bez muke.

 | Autor: Promo Promo

Ideja za ovu radionicu pojavila se zbog mojih predivnih sugrađanki i klijentica mog makeup studija „Mare“. Jako često sam dobivala pitanja kako da se našminkaju bez moje pomoći i zato sam se odlučila za ovu vrstu radionice. Bez obzira što je to moj životni poziv i što obožavam svoj posao, smatram da ljepota dolazi iznutra i da smo prirodne najljepše. No svaka žena, govorim iz svog iskustva, se osjeća mrvu  samopouzdanije i moćnije i s minimalnim makeupom. Želim pokloniti mojim sugrađankama taj koncept, da se svako jutro osjećaju moćno i samopouzdano.“ Izjavila je Marija Bošnjak, organizatorica.

Photo: Promo