Life&style
Jennifer Lopez i Ben Affleck

Nakon godinu i pol braka s Benom Jennifer Lopez je otkrila koju je to vjenčanicu nosila te noći u Vegasu

  • Jennifer Lopez nedavno je objavila da se udala u Las Vegasu 'u haljini iz starog filma'
  • Njena izjava potaknula je brojne fanove da nagađaju o kojoj je vjenčanici riječ
  • Sada je JLo podijelila priču iza haljine koju je čuvala za svoje vjenčanje - i potvrdila da nije ona koju smo vidjeli u filmu 'Djevojka iz Jerseya'

Jennifer Lopez zaintrigirala je javnost u vezi s jednom od haljina koje je u srpnju 2022. godine nosila tijekom vjenčanja u Las Vegasu s Benom Affleckom. Obožavatelji su se raspisali na društvenim mrežama o famoznoj haljini nakon što je Lopez u svom newsletteru za svoju stranicu On the JLo napisala da se udala u 'haljini iz starog filma'.

'Djevojka iz Jerseya' ili JLo i Ben Affleck u ljubavnoj priči prije 20 godina

U video intervjuu Lopez je rekla obožavateljima da to nije ista vjenčanica koju je nosila u filmu 'Djevojka iz Jerseya' iz 2004. godine, kao što su mnogi nagađali, ili bilo kojem od svojih prethodnih filmova. „Ne, to nije istina“, odgovorila je 54-godišnja zvijezda na nagađanje fanova kojih je bilo stvarno dosta.

Lopez je potom objasnila da je je istina da joj je ostalo dosta različitih haljina sa snimanja i da je mnoge zadržala kao uspomenu na te 'stare' filmove. „Vjerovali ili ne, ostalo mi je mnoštvo haljina koje sam dobila kad sam snimala filmove 'Ti si taj' i 'Vjenčanje za umrijeti. Nosila sam ih još više puta, na raznim promocijama i snimanjima koje su išle uz izlazak svakog naslova."

 | Autor: On The JLo On The JLo Foto: On The JLo

Vjenčanica koja i je i nije iz filma

Dakle, vjenčanica u kojoj je Benu rekla "da" jest iz filma 'Djevojka iz Jerseya', filma u kojem se s benom glumila prije 20 godina (kako simbolično), ali je zapravo bila jedna od "alternativa" i nikad se nije pojavila u filmu. Jen se na velikom platnu udala u drugoj koju je kostimografkinja ponudila.

"Kad smo se Ben i ja odlučili vjenčati, ta je haljina već godinama stajala u ormaru i jednostavno sam je odlučila odjenuti. Vrlo je lijepa“, rekla je. „Ali, baš ta haljina nije iz filma. Nikada je nisam nosila u samom filmu.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Izvor blizak paru izjavio da je Affleck iznimno ponosan na svoju suprugu zbog njenog nadolazećeg devetog albuma 'This Is Me... Now', čija objava je zakazana za dva dana, 16. veljače.

Jennifer Lopez Možda vas zanima Jennifer Lopez nosi elegantan matching set, a kombinirala ga je s genijalnim Paris Texas stiletto čizmama Rubrika Moda Moda

„Bilo je savršeno vrijeme da se usredotoči na novi album. Uživala je stvarati novu glazbu. Jako je uzbuđena zbog toga. Ben je ponosan na nju. On je njezin najveći obožavatelj. Voli koliko je marljiva i fokusirana“, otkrio je izvor.

Par je izašao u utorak navečer na premijeru filma 'This Is Me... Now: A Love Story' u Los Angelesu, za koju je Lopez rekla da je potaknuta njezinom ljubavnom pričom iz stvarnog života s Affleckom.

„Nisam mogla vjerovati. Pomislila sam: ‘Ja nisam napisala ovo, nisam to napravila, a Ben mi je je rekao: Ti radiš sve te stvari, pišeš, režiraš, produciraš, radiš koreografije. Počni to shvaćati, prihvati makar djelić onoga što jesi', prisjetila se suprugovih riječi.

'This Is Me...Now: A Love Story' stiže na Prime Video 16. veljače 2024. godine.

Jennifer Lopez Možda vas zanima JLo i Ben Affleck u traileru za film 'This is Me… Now: A Love Story' su i previše romantični? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram Jennifer lopez
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bennifer