Life&style

Michelle Obama ljubiteljica je vježbanja, ali jesi li znala da ima baš ovakve trbušne mišiće?

  • I dok je bila prva dama Amerike, Michelle Obama  promovirala je zdrav stil života
  • Iako se odselila iz Bijele kuće 55-godišnjakinja i dalje motivira svoje pratitelje fotografijama iz teretane
  • U sportskim tajicama i topiću, Michelle je ovaj put pokazala kako izgledaju njezini trbušni mišići

Bivša prva dama Amerike Michelle Obama pokazala je da je sposobna u mnogim područjima, a američki mediji sada se pitaju postoji li stvarno nešto što ona ne može. Povod im je fotografija koju je supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj je pokazuje svoju rutinu vježbanja u teretani. Ovaj put ne priča se o njezinim istreniranim rukama već je Michell, obučena u sportske tajice i top dok u iskoraku rukama visoko drži loptu, pokazala kako izgledaju njezini istrenirani trbušni mišići

Možda vas zanima Mora da u njoj uživaju! Zaviri u kuću Baracka i Michelle Obame u Washingtonu Rubrika Life&style Life&style

‘’Ne osjećam se uvijek dobro u trenucima vježbanja.. Ali poslije mi je uvijek drago što sam otišla u teretanu’’, napisala je 55-godišnjakinja uz fotografiju koju je lajkalo gotovo dva milijuna pratitelja.

Michelle je zatim upitala svoje pratitelje kako se oni brinu o svome tijelu. Njezino promoviranje zdravog života bila je jedna od glavnih dužnosti dok je obavljala ulogu prve dame Amerike, a posebno u kampanji ‘Let’s move' koja je imala za cilj smanjiti pretilost kod djece.

Možda vas zanima Michelle Obama objavila je fotografiju s maturalne zabave i ovako zavodljivu haljinu nismo očekivali Rubrika Stars Stars

Iako je napustila Bijelu kuću, čini se da Michelle nastavlja sa svojom misijom. Prije dvije godine svojim pratiteljima pokazala je i kako izgleda vježbanje s najbližim prijateljicama u ‘’vojničkom kampu’’. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I was at the White House, I often hosted bootcamp weekends for my close girlfriends. It didn’t matter that we were all at varying fitness levels. Our bootcamp weekends were a reminder that if we want to keep taking care of others, we need to take care of ourselves first. And even though I’m no longer at the White House, I've continued this tradition and wanted to share some photos. My girlfriends have been there for me through all kinds of life transitions over the years – including a pretty big one recently! – and we’ve done our best to stay healthy together. Whether it’s a bootcamp or a walk around the neighborhood, I hope you and your crew can find some time this summer to be healthy together.

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

‘’Naši vikendi u ‘vojničkom kampu’ podsjetnik su da se moramo prvo pobrinuti za sebe ako se želimo brinuti o drugima’’, napisala je Michelle uz jednu od fotografija. 

Možda vas zanima Michele Obama otkrila je tajnu dugog braka: 'Željela sam Baracka baciti kroz prozor!' Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rezultati redovite tjelovježbe, slažemo se, itekako su vidljivi na 55-godišnjoj Michell.

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    koga briga za njezine mišiće?????