Life&style

Lista zabavnih darova ispod bora koje nitko neće očekivati

  • Ove je godine svaki razlog za smijeh dobrodošao, pa se potrudite i osigurajte ga ovogodišnjim božićnim darovima
  • Donosimo vam nekoliko originalnih prijedloga za darove koji ne koštaju mnogo, a svakome će izmamiti osmijeh 

Ako ovih blagdana ne želiš kupovati skupe darove ili one za koje ni sama nisi sigurna zašto si ih kupila, daruj nešto originalno i zabavno. Donosimo ti prijedloge za kreativne darove kojima ćeš ovih blagdana nekome prije svega izmamiti osmijeh.

Fotografija u novom izdanju

Ništa ne vraća lijepe uspomene i ne potiče osmijehe kao fotografije. Danas ih, nasreću, imamo napretek na pametnim telefonima ili društvenim mrežama, no kad si ih zadnji put izradila? Zato se ovih blagdana iskupi i izradi ih na unikatan način - na čarapama ili dekama. Dobro si pročitali, a riječ je o posljednjem trendu koji je oduševio internet. Fotografija tvog prijatelja koja nije za javnost, ali interno je neiscrpan izvor smijeha, odlično će se uklopiti na čarape, a lice svakoga kućnog ljubimca dosegnut će opasne razine umiljatosti ako se nađe na mekanoj deki. 

 | Autor: Amazon Amazon

Pakiranje je pola doživljaja

Ako želiš da tvoj dar potakne nevjerojatne količine uzbuđenja ili smijeha, počni već od pakiranja, samo pripazi da je riječ o osobi koja zna prihvatiti šalu. Za generiranje zdrave doze neugode možeš se poigrati oblikom dara. Iskoristi kutije drugih predmeta kako bi u njih stavila dar. Primjerice, nekome tko nema veze s glazbom dar umotaj u oblik gitare pa, dok ga otvara, veseli se njihovoj "novoj karijeri". Neki profesionalni šaljivci vole i metodu babuške, prema kojoj se dar pakira u što više kutija i izaziva slatke muke onome tko samo pokušava doći do kraja. 

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

Neka bude i korisno

Kad nemamo ideju za dar, često se vodimo onime da jednostavno treba kupiti nešto što će osoba koristiti. To mogu biti uobičajene sitnice iz svakodnevnog života, a mi imamo i jedan genijalan prijedlog - kupi punjač za mobitel s kabelom od nekoliko metara. Osim što nam često nedostaju, uvijek su prekratki. No ništa ne može nadmašiti dar koji će osoba koristiti, ali koji je u isto vrijeme i zabavan. Evo i ideja, svakog muškarca nasmijat će dar kao što je Jajoper, a osim što će ga iskoristiti u kupaonici, podignut će mu svijest o brizi za svoje intimne dijelove. Zato je Jajoper idealan dar ispod bora - jer ih se pametno čuvati mora!

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

Poboljšaj im boravak doma

Ako ove godine nekome daruješ deku, to neće biti zato što nisi imala boljih ideja nego zato što točno znaš koliko je takav predmet koristan. Ove smo godine zbog ograničenja kretanja brzo shvatili koje su nam stvari potrebne za što ugodniji boravak doma - deke, pidžame, kućne papuče ili odlične preporuke filmova i serija. Zato ovih blagdana kupi "klasičan" dar, ali ga, naravno, začini dozom humora. Deka neka postane topla tortilja ili zaspi ispod sira koji se rastapa na pizzi. A znaš kako bake kažu, sve bolesti kreću od stopala! Zato nekome kupi tople papuče s ugrađenim grijačem. Da, i to postoji.

 | Autor: Amazon Amazon

Ljubav ide kroz želudac

Nije materijalist, a nije ni neki avanturist - što mu kupiti? E pa nema tko ne voli sjesti i nešto pojesti. No pobrini se da to ne bude nešto što i sami uobičajeno konzumiraju. Daj si truda i istraži što se to neobično jede po svijetu, a zahvaljujući internetu, sve možeš i naručiti. Postoje mnoge stranice koje prodaju kutije s tradicionalnim slatkišima iz zemalja diljem svijeta. Ako voliš promatrati smiješne grimase svojih bližnjih, kupi im tradicionalni australski gusti namaz Vegemite od ekstrakta kvasca i aromatiziranog povrća sa začinima, koji rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

Nijedan dar koji dolazi od srca ne može biti promašen, zato se opusti. Sitnica i tvoja nazočnost trebali bi biti sasvim dovoljni tvojim bližnjima. A koji je tvoj najdraži znak pažnje koji si dobila?

 

Fill out my online form.

 

 

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0