Life&style

Koga smo to uhvatili kako čita naš miss7 magazin?

miss7 je petak 13. proveo fantastično! Na rasplesanom Dieselovom partyju ulovili smo neka poznata lica kako čitaju naš prvi miss7 magazin

I dok je većina ljudi jučerašnji (ne)savršen petak 13. provela u zaobilaženju crnih mačaka, bacanju soli preko ramena ili kucanju u drvo, miss7 je u zagrebačkom Diesel storeu u centru grada slavio (ne)savršenost na prvom Diesel Jam sessionu.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Petra Škoda Štrok i Paula Sik, blogerice

Kako i miss7 vjeruje da uspjeh započinje izvan tvoje comfort zone i kako je savršenost ipak precijenjena, pridružili smo se ovoj priči i potaknuli svoje čitatelje i čitateljice da zavole svoje mane. Kako? Sve će ti biti jasno kad u ruke uzmeš naš novi miss7 magazin koji slavi različitost, samopouzdanje i snagu. 

Možda vas zanima Dobrodošao Miss7, novi lifestyle magazin Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Petar Trbović, stilist

Povodom lansiranja nove kampanje #GoWithTheFlaw koja slavi nesavršenosti, poznati modni brend održao je Diesel Jam session, prvi u nizu "svirki" koja će svaki mjesec u Zagrebu, Splitu i Rijeci ugošćavati talentirane mlade glazbenike.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Marin Jurić Čivro, glazbenik

Ovoga puta, kako bi sve proteklo u (ne)savršenoj atmosferi pobrinuo se Marin Jurić Čivro, jedan od finalista popularnog televizijskog glazbenog showa, “The Voice”, a prilikom odabira novih street style kombinacija Ivan Dečak, Iris Androšević Pinjuh, Fil Tilen, Sayon Bangoura, Snježana Mehun, Petar Trbović te drugi obožavatelji ovog talijanskog lifestyle branda, potvrdili su da je savršenost dosadna.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Iris Androšević Pinjuh

"Najviše nas zanimaju modne stranice u časopisima, a i vizualni identitet jako nam je važan. Dobre fotke, editorijali, modni prijedlozi i stylinzi jedan su od načina kako se i same inspiriramo pa se baš zato na tim stranicama u magazinu najviše zadržavamo", rekle su naše prekrasne mlade blogerice Petra i Paula.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Joomboos blogerica Andrea Fabrić

Možda vas zanima Ne propustite: kako je snimana prva naslovnica miss7 magazina! Rubrika Video Video
 
Photo: Diesel

Komentari 0