Life&style

H&M sad ima traper kaputić za pse - da tvoj ljubimac bude trendi ove jeseni!

Znamo da je traper glavni jesenski materijal, pa zašto ne bismo i naše dlakave prijatelje zagrnuli u te boje? H&M će lansirati preslatki kaputić od trapera za psiće!

Da se nas pita, nekad bismo se najradije odjenule u traper od glave do pete! Hlače, košulje, predimenzionirane jakne, a ako se pita Jennifer Lopez, nose se i čizme od trapera (da, još uvijek joj ne možemo oprostiti tu modnu katastrofu!). Kako je pas čovjekov najbolji prijatelj, nije ni čudo da i oni ponekad razmišljaju poput nas! Pa zašto im ne bismo odjenuli trendi stvari poput ovog divnog traper kaputića s potpisom švedskog giganta H&M-a? 

U svakom slučaju, H&M je za sada na svom Instagram profilu najavio kako će traper kaputići za pse biti dio H&M denim kolekcije, no još uvijek ovaj proizvod čekamo u on line trgovinama. Nije ovo prvi put da H&M dizajnira odjevne kombinacije za pse, ali se ovim slatkim modnim dodacima veselimo i na našem tržištu. Štoviše, apeliramo da se pojave što prije! P.s. ne smijemo zaboraviti niti ovaj divni džemper za naše malce!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0