Life&style

Evo kako su poznati Hrvati dočekali Božić i što su poručili u svojim čestitkama

  • Sretan Božić! Stigao nam je dugo očekivani, i mnogima najdraži blagdan
  • I mali i veliki pohitali su jutros otvoriti svoje poklone pod božićnim drvcem, a evo kako su Božić dočekali naši poznati
  • Podijelili su svoje božićne čestitke i želje za Novu godinu

Stigao nam je Božić, mnogima najdraži blagdan za koji se mjesecima pripremamo. Naši domovi obasjani su svjetlošću lampica, a djeca su u božićno jutro pohitala otvarati poklone ispod jelke. I dok kućom odjekuje smijeh, pripremo se za božićni ručak s najdražima, a slično je i u domovima naših poznatih. 

Možda vas zanima Pogledaj 7 urnebesnih reakcija djece nakon susreta s Djedom Božićnjakom, nisu svi bili oduševljeni Rubrika Life&style Life&style

Naša glumica Bojana Gregorić Vejzović svakodnevno svoje pratitelje 'počasti' simpatičnim fotografijama i video snimkama iz privatnog života, a nerijetko se radi upravo o onim obiteljskim. Sada je otkrila kako njezina kćer Zoe izbjegava fotografije s njom, te nije željela pogledati u kameru no ipak ju ju je uspjela uhvatiti u zagrljaj ispred božićnog drvca. "Ja sam svog Božićnjaka ulovila i od srca vam svima želimo sretan Božić!", napisala je nasmiješena glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

I Maja Šuput ponosno je pozirala sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom te poslala božićnu čestitku: "Šaljemo vam zvijezdu najljepšeg sjaja, šaljemo vam puno sreće bez kraja, šaljemo vam ljubavlju ispunjen san i najljepše želje za Badnji dan!" U domu Pamele Ramljak Božić je počeo veselo pa je pokazala kako njezin četverogodišnji sin Antun ispred bora punog darova čeka sestru Mariju da se probudi kako bi zajedno otvorili poklone. 

 | Autor: Instagram@pronovias Instagram@pronovias

Žene su podijelile svoje najveće božićne katastrofe s pečenjem kolača, jesi li i ti imala neku sličnu?

Pjevačica Lana Jurčević pozirala je u predivnoj srebrnoj haljini sa štiklama i podijelila svoje želje za blagdane: "Želim vam sve naj za blagdane, za Božić i Novu godinu… stvarno su bile lude zadnje dvije, ali idemo u novu 2022. jači u svakom pogledu jer: Hej! What doesn’t kill you - makes you stronger! Izvucite snagu i motivaciju otkud god znate i umijete."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Otkrila je kako je njezina želja u Novoj godini biti još bolja verzija sebe, a sigurni smo kako će u tome uspjeti: "Ja idem u svoj mini post od društvenih mreža… punim baterije i vraćam se, nadam se u boljoj verziji sebe, a to isto želim i vama, jer svi previše težimo opipljivim, da ne kažem materijalnim stvarima (ne mislim na novac nužno), a najmanje se bavimo sobom iznutra i da napredujemo u smjeru u kojem bi najviše trebali. Čemu se vi želite posvetiti u 2022-oj? Nek nam svima posluži kao ideja i dodatan vjetar u leđa", napisala je Lana. Marko Grubnić također je svima poželio sve najljepše: "Želim vam svima lijep i miran Badnjak ispunjen srećom i radošću."

Možda vas zanima Žena je podijelila 17 pravila Badnjaka, uključujući kada se probuditi i kada početi piti Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram@majasuput

Komentari 0