Life&style

Dobra vijest za ljubitelje pizze: poznati svjetski lanac pizzerija Pizza Hut dolazi u Hrvatsku

  • Nakon nekoliko godina najavljivanja da popularni Pizza Hut dolazi u Hrvatsku, sada je to i službeno potvrđeno
  • Prvi Pizza Hut otvara se u Zagrebu, a inicijalno je i Split bio najavljen kao potencijalna lokacija, no ta vijest je povučena 
  • Iako službenog datuma otvorenja još nema, očekuje se uskoro

Nakon što je prije nekoliko godina u Hrvatsku stigla američka Domino’s Pizza, sada stiže još jedan svjetski poznati lanac. Riječ je o franšizi Pizza Hut koja je osnovana 1958. u Wichiti u Kansasu, a iza restorana stoje Dan i Frank Carney. Pizza je karakteristična po sočnom okusu i bogatim sastojcima, a osim pizze, u ponudi su i ukusni boxevi s raznim zalogajima, krilcima, punjenim štapićima i sl. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pizza Hut 🍕 (@pizzahut)

O tome da Pizza Hut dolazi u Hrvatsku razglaba se već više od 10 godina, a osim Zagreba, ovog ljeta se kao potencijalna  lokacija  spominjao i Split. Ipak, te informacije su povučene jer nikada nije došla službena potvrda, a mogući razlozi su bili problemi oko uvjeta lokacije. 

Možda vas zanima Kafići u kojima volimo raditi: 5 odličnih zagrebačkih lokacija s divnim ambijentom Rubrika Life&style Life&style

Unatoč tome što i dalje ne znamo koja će biti službena ponuda zagrebačke inačice, vjerujemo da se neće puno razlikovati od ostatka svijeta, a izgledno je očekivati da će pizzerija doživjeti veliku popularnost u metropoli te osim fizičkog odlaska u restoran - zaživjeti i kao jedna od omiljenih opcija za dostavu. Stoga, ako obožavaš pizzu i slične preukusne zalogaje, Pizza Hut je lokacija koju ćeš htjeti posjetiti. Sad ne preostaje ništa drugo osim još malo pričekati službeni datum otvorenja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pizza Hut 🍕 (@pizzahut)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pizza Hut 🍕 (@pizzahut)

Photo: Foto: Instagram @pizzahut
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobra vijest njam njihove pizze su najbolje