Life&style
Biobaza Pink Spirit: od Biobaza žena za sve žene! Biobaza Pink Spirit: od Biobaza žena za sve žene! Biobaza Pink Spirit: od Biobaza žena za sve žene! Biobaza Pink Spirit: od Biobaza žena za sve žene! Biobaza Pink Spirit: od Biobaza žena za sve žene! Biobaza Pink Spirit: od Biobaza žena za sve žene! Biobaza Pink Spirit: od Biobaza žena za sve žene! 1/7

Biobaza Pink Spirit: od Biobaza žena za sve žene!

Biobaza Pink Spirit kolekciju osmislile su isključivo žene kako bi svim ženama skrenule pozornost na prednosti prirodne kozmetike za ljepotu kože, ali i zdravlje cjelokupnog organizma.

Nova kolekcija, koju čine gel za tuširanje i maslac za tijelo za učvršćivanje kože te kremasti deo roll-on za osjetljivu kožu pazuha, ekskluzivno je dostupna u dm prodavaonicama u listopadu, Ružičastom mjesecu u kojem se tradicionalno podiže svjesnost o važnosti samopregleda dojki, a time i ranog otkrivanja ovog sve prisutnijeg karcinoma.

Biobaza Pink Spirit kolekcija plod je rada i ujedinjenih ženskih snaga Biobaza žena. Ana, Irena i Antonela pažljivo su formulirale proizvode visokog udjela prirodnih sastojaka, nježnih prema koži i neodoljivo mirisnih. Martina i Vesna naručile su sve potrebne sastojke, a Ivana je dizajnirala predivnu ambalažu koja svojim vibrantnim tonovima ružičaste boje pokreće pozitivne misli. Kristina, Tamara i Tea uložile su svoju kreativnost kako bi mjesec Ružičaste vrpce dosegao što više žena te trajao zauvijek – motivirao žene da brinu o sebi, ugode si malim trenucima opuštanja i kvalitetno njeguju kožu. Štefica, Lidija, Anita i Antonia pobrinule su se da se Pink Spirit proizvede po najvišim farmaceutskim standardima te stigne na policu vaše omiljene dm prodavaonice.

 | Autor: Biobaza Biobaza

Najvažnije od svega, Biobaza žene isprobale su Pink Spirit proizvode na svojoj koži kako bi vam jamčile sigurnost i izvrsnost ove posebne kolekcije te osigurale još puno ružičastih, mirisnih trenutaka u životu.

 | Autor: Biobaza Biobaza

Kupnjom svakog proizvoda iz Biobaza Pink Spirit kolekcije tijekom listopada u svim dm prodavaonicama 1 kuna se donira za pomoć radu udruge P.I.N.K. Life koja pomaže u liječenju i rehabilitaciji onkoloških bolesnica i bolesnika.

Zajedno smo jače! #thinkpink

 | Autor: Biobaza Biobaza

Biobaza Pink Spirit kolekcija je osmišljena kako bi motivirala ženu da brine o sebi pri izboru proizvoda za njegu jer je izuzetno važno što stavlja na kožu, a posebice čime njeguje pazuh. Nova Pink Spirit limited edition kolekcija sadrži:

  • Biobaza Pink Spirit gel za tuširanje i maslac za tijelo za učvršćivanje kože. Sadrže morski kolagen, kofein, proteine riže i ekstrakt crnog sljeza, koji će koži vratiti vlažnost, nahraniti je, osigurati prirodnu gipkost te je učiniti baršunastom i lijepom.
  • Biobaza Pink Spirit deo roll-on nježne, kremaste formulacije bez aluminija, alkohola, parabena, umjetnih mirisa i bojila, konzervansa i drugih štetnih sastojaka. Nježno štiti kožu od razvoja neugodnih mirisa uz neodoljiv cvjetni miris koji pruža osjećaj osvježenja.

Uključite se u kampanju i potražite proizvode u svim dm prodavaonicama po maloprodajnim cijenama od 29,90 kn za Pink Spirit gel za tuširanje, 39,90 kn za Pink Spirit maslac za tijelo i 24,90 kn za Pink Spirit deo roll-on te 79,90 kn za veliki Pink Spirit poklon paket (gel + maslac + deo) i 43,90 kn za mali Pink Spirit poklon paket (gel + deo). Nikada nije prerano, brinite o svom zdravlju na vrijeme!

 

Photo: Biobaza