Life&style

Ako tražiš luftić kojem će se svi diviti - sada možeš plutati na Flintmobilu obitelji Kremenko

  • Ovog ljeta ne manjka ideja za raznorazne luftiće na kojima možeš plutati na moru ili bazenu
  • Ako si poželjena ogroman, neobičan madrac na napuhavanje, sada imamo pravi za tebe
  • Da stvar bude bolja, ovaj luftić je poput plutajućeg automobila Flintmobila iz obitelji Kremenko

Jesi li ikad poželjela voziti prapovijesni automobil Freda Kremenka? Pa, na neki način, sada to možeš. Možeš ga "voziti" po moru ili bazenu. A i to nam se čini više opuštajuće i  lakše za naše noge negoli da vozimo pravi Flintmobil. Moraš priznati da izgleda točno poput Fredova Flintmobila. 

Možda vas zanima Luftić ili svemirski brod? Nećeš vjerovati što sve možeš staviti u ovaj čudesni napuhanac Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pr/Spartoo Pr/Spartoo Luftić "Flintmobil"

Plutajući automobil Flintstonesa može primiti dvije do tri odrasle osobe. Ako želiš povesti svoju Wilmu i Barneya, to je to. Plutajući Flintmobile ima čak i hladnjak za piće za odlaganje hladnih napitaka na led. Osim toga, dolazi s odvojivim suncobranom od tkanine, dva držača za čaše i naslonom. Savršena stvar kod ovog luftića je otvor za umakanje stopala u vodu kako bi ti bilo ugodno dok "voziš", točnije plutaš. Cijela luftić napuhuje i ispuhuje za otprilike deset minuta.

Čistiš li pravilno svoj luftić? Na ovu važnu stavku često zaboravimo

 | Autor: Pr/Spartoo Pr/Spartoo Luftić "Flintmobil"

Flintmobil ima dvije stvari po kojima je posebno poznat u crtićima Hanna-Barbera. Prvo, beskrajni kadrovi Freda Kremenka prolazeći pored iste kuće u svakoj epizodi Kremenka. I drugo, scena u završnoj špici. Tu vidimo kako Fred odlazi automobilom na drive-in, gdje je konobarica prevrnula automobil ogromnim rebrom koji je Fred naručio. Stoga, budi oprezna u svojoj plutajućoj verziji i pazi da se ne prevrneš u vodu zbog prevelike količine hrane i pića u njemu. 

Možda vas zanima Je li ovo najfensi luftić koji si vidjela? Na njemu možeš ugostiti cijelu ekipu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pr/Spartoo

Komentari 0