Life&style

7 trendova koji će biti HIT ovog svibnja

Ovi će lifestyle trendovi u svibnju plijeniti najviše pažnje - neki su potpuno novi, neki su povratnički, ali svi jednako zanimljivi!

Proljeće nam je stiglo u cijeloj svojoj punini, čak štoviše - temperature iz dana u dan sve više sliče onim ljetnima! Kako je svibanj jedan od najljepših mjeseci u godini (hej, pa pogledaj samo tu predivnu magnoliju!) tako mu moramo posvetiti malo više pažnje. Svibanj je pravi proljetni mjesec i kao takav nam donosi puno divnih lifestyle trendova kojima se želimo poigrati. Od narukvica na gležnjevima i glitter frizura pa sve do novih dubokoumnih meditacija i genijalnih ideja kako urediti vrt - ovih 7 trendova će biti pravi hit svibnja!

Narančasti nokti

Ružičasta je prošlost. Ove sezone najpopularnija nijansa za nokte je - narančasta! Ova prava statement boja idealna je za proljetne mjesece jer je super zabavna i može te u sekundi prebaciti u ljetni mood. Plus: zbog ove boje ruke odmah izgledaju nekako osunčanije i spremne za ljeto!

Instapurging

U 2017. se sve vrtjelo oko rasta i popularnosti na Instagramu. Sada, dolazimo do novog trenda - a to je Instapurging. O čemu se radi? Ukratko, o unfollowanju svih i svega na Instagramu što u tebi budi negativne emocije. Znaš točno na što mislimo. Ona super fit cura koja ti nabija komplekse kad joj vidiš trbušnjake. Ili bivši dečko čije te objave podsjećaju da ga nisi kompletno preboljela. Unfollow!

Glitter kosa

Voljeli ju ili ne, sezona festivala je već počela, a ako je naš Instagram Explore ikakvo mjerilo - onda se nose jako oskudni outfiti i kosa sa šljokicama! Ovaj trend, praktički je stvoren za fotografiranje, ali obično se radi s privremenim bojama i šljokastim sprejevima za kosu. 

 

Objavu dijeli IGK Haircare (@igkhair)

Dad fashion

Sjećaš se kad smo govorili kako su dad sneakers, odnosno ružne tenisice "kakve bi samo tate nosili" IN? E pa, sada stiže cijeli dad fashion pokret! Sve je oversized, sve je glomazno. Bella Hadid i Kendall Jenner već su duže vrijeme obožavateljice ovog trenda, a izgleda da ćemo postati svi?

Možda vas zanima Top 5 trendova za proljeće 2018. Rubrika Moda Moda

Narukvice na gležnjevima

Vratile su se! Nakit na gležnjevima je jedan od posljednjih u nizu trendova koji su se pobjednički vratili iz 90-ih. Ali bez brige, puno su modernije nego tada. Ovaj elegantan i suptilan nakit apsolutno je savršen način kako zaokružiti i najjednostavniji outfit. 

 

Objavu dijeli MY-JEWELLERY.COM (@myjewellery)

Sofrologija

Ako si već probala meditirati, prakticirati jogu i tehnike disanja, onda bi ti se sofrologija mogla jako svidjeti. Ova tehnika samo-razvitka je prava strukturirana metoda tjelovježbe koja promovira fizičko i mentalno zdravlje. Ovo je kombinacija tehnika disanja, vođene meditacije, vizualizacije i nježnih pokreta. Nije kvalificirana kao terapija za koju nam je potrebno vodstvo, prema tome može se prakticirati uvijek i svugdje. 

Možda vas zanima Ovo su top modni trendovi za 2018., potvrdio Pinterest! Rubrika Moda Moda

Cvjetne livade

Britanci ga već godinama obožavaju, a sada je ovaj trend postao hit i u ostatku svijeta! Alternativa travnjacima (koje je puno teže održavati) su takozvane cvjetne livade koje istovremeno mogu izgledati puno urednije od trave, ali i puno ljepše!

 

Objavu dijeli Ron Zettle (@ronzettle)

Photo: Instagram

Komentari 0