Kako pravilno obojiti zidove prostorije?

MAKEOVER INTERIJERA Ispiši članak

INterijeri

Makeover interijera

Datum objave: 22.11.2011

Autor: Borina Kopčić

Tagovi: makeover interijera 1

Stranica 1 od 2

Portal BUDI.IN i Bačelić boje i lakovi krenuli su u preuređenje spavaće sobe. Kako svako dobro uređenje započinje promjenom boje zidova, drugačije nije bilo niti ovaj put kada su Coloro interijeri u suradnji s dizajnericom Mirjanom Mikulec odabrali boje koje će sobi dobitnice dati nov izgled.

Pixsell      

"Odabrali smo bež i smeđe nijanse boje, pošto želimo da namještaj dominira prostorom. Radi se o namještaju koji je istovremeno moderan i klasičan, a upravo takvi neutralni tonovi najbolje pristaju uz njega. Spavaće sobe uvijek trebaju malo topline, pa smo umjesto sivih tonova koji su čest odabir kada je u pitanju ovaj stil namještaja, odabrali toplije nijanse. Samo jedan zid je obojen tamnijom nijansom kako prostor ne bi izgledao manji nego što jest." izjavila je dizajnerica Mirjana Mikulec.

Draženka, dobitnica makeovera, je izrazila želju da ne zna o kojim bojama se radi sve dok cijeli proces ličenja zidova ne bude dovršen. "Sigurna sam da će Mirjana dobro odabrati, tako da se ne brinem." objasnila je.

Pixsell      

Za boje se pobrinuo Bačelić profi shop koji uz ljubazno i stručno osoblje nudi širok spektar boja i lakova te ostalih materIjala za završne radove u graditeljstvu. Poslujući kao profi shop poseban naglasak stavljaju na odgovornost i brigu za kupce savjetujući ih  i nudeći najbolja dugoročna riješenja. Kod njih možete pronaći prestižne brendove: Jub, Samoborka, Chromos, Helios, Murexin, Rofix, Sadolin i Dulux. Izbor boja iz palete Dulux-a jedno je od najboljih rješenje za Draženku sobu.Komentari