Life&style

Postaj fotku i osvoji povratnu kartu Zagreb - Bangkok!

Qatar Airways nedavno je lansirao svoj novi rebranding i slogan – Going Places Together koji potiče pozitivne emocije, inspirira i poziva na istraživanje svijeta

Početkom travnja ove godine Qatar Airways uveo je dodatna 3 leta na liniji Zagreb - Doha čime je broj letova porastao na 10 tjedno. Kako bi proslavili nove letove i 4. obljetnicu prisustva Qatar Airwaysa u Hrvatskoj, u svibnju vam se pruža mogućnost rezerviranja letova po posebnim cijenama za putovanja iz Zagreba preko Dohe u neka od najpopularnijih odredišta. Bez obzira odaberete li Singapur, Tokio, Hong Kong, Seoul, Shanghai ili Peking za svoje poslovno putovanje ili pak sanjate o odmoru u Bangkoku, Dubaiju, Baliju, Maldivima ili Australiji, Qatar Airways omogućuje svojim putnicima iz Zagreba vrhunski doživljaj putovanja s najboljom zrakoplovnom kompanijom na svijetu.

Rezervirajte svoju kartu do 22. svibnja za putovanja od 1. listopada 2016. do 31. ožujka 2017. i uštedite do 40% u ekonomskom razredu i čak do 50% u poslovnom razredu!

Za svoj rođendan osim fantastičnih popusta Qatar Airways dijeli i 2 povratne karte za Bangkok (ukupno 2 dobitnika).

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Što trebate napraviti da osvojite? Prava sitnica!

Postajte svoje fotografije s putovanja u kojima ste ili u avionu ili na aerodromu i ukratko nam opišite gdje ste bili, kamo ste išli i podijelite s nama dijelić atmosfere svojeg putovanja! Fotografije objavite na Facebooku ili Instagramu s obaveznim #GoingPlacesTogether #24sataQatarAirways #ZelimUThailand.

O pobjedniku odlučuje redakcija 24sata i predstavnik Qatar Airwaysa na osnovu najoriginalnije fotografije i priče.

Zato – kopajte po albumima, podijelite s nama vaše iskustvo i možda baš vi osvojite povratnu kartu za putovanje u predivni Tajland.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Pravila natječaja pročitajte ovdje.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0