Life&style

Zagrebačke klupe ljubavi

Klupe s motivom srca na najromantičnijim lokacijama u Zagrebu oduševit će sve zaljubljene porukama ljubavi, a potražite i mapu lokacija

Zagrepčani u potrazi za romantikom te sve brojniji turisti dobili su nova šarmantna mjesta - srcolike Jana klupe u Tkalčićevoj ulici i na fontanama ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Na dva kraja grada, u povijesnoj Tkalčićevoj ulici i u svjetlosti novootkrivenih fontana na Ulici hrvatske bratske zajednice, javnosti su predstavljene “Klupe ljubavi” - prve u nizu umjetničkih instalacija realiziranih u sklopu projekta “Romantični Zagreb” kojem je cilj otkrivanje najromantičnijih mjesta u gradu i izradu prve digitalne mape takvih lokacija.

 | Autor: arhiva arhiva

Izložene srcolike klupe, djelo umjetnice Sanje Rotter, inspirirane porukama ljubavi s Jana bočica, označavaju početak projekta 24sata i Budi.IN-a “Romantični Zagreb” uz potporu Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba.

 | Autor: arhiva arhiva

Posljednjom edicijom “Samo ljubav“ Jana se uključila u projekt “Romantični Zagreb“ te na taj način doprinosi promoviranju Zagreba kao grada koji uvijek ima vremena i mjesta za ljubav. Osim toga na našem web portalu budi.in možete potražiti i mapu svih najromantičnijih mjesta u Zagrebu koja predlažu naši vjerni čitatelji.

Photo: arhiva

Komentari 0