Life&style

Vjenčanja u DoubleTree by Hilton

Raznolikost trendova stavit će naglasak na vašu osobnost, a izbora je zaista napretek

Vjenčanja u DoubleTree by Hilton uvijek su posebna i svako od njih je jedinstveno, a ukoliko sanjate eleganciju i romantiku, u kombinaciji s jedinstvenim doživljajem i vrhunskom gastronomijom, njihova usluga I osoblje će vam osigurati čaroban i nezaboravan dan.

 | Autor: Hilton Hilton Danas trendovi diktiraju upravo raznolikost, a to je ono što Hilton vjenčanja razlikuje od ostalih jer stavljaju naglasak na vašu osobnost kojoj će se sasvim prilagoditi jer – vi ste posebni!

DoubleTree by Hilton je mjesto za glamurozna vjenčanja u gradu Zagrebu na kojem ćete podijeliti svoju sreću s dragim ljudima u punom sjaju elegantno opremljenog interijera. Upečatljiv dizajn s otvorenom kuhinjom u srcu restorana, vrhunski spravljene gastronomske delicije i usluga bez kompromisa, garancija su idealne svadbene proslave. Za zimska vjenčanja možete koristiti i ugodan prostor novog Wine bara, a za ona ljetna preporučamo da koktele ispijate na modernoj ljetnoj terasi koja se nalazi odmah pored restorana.

 | Autor: Hilton Hilton Ako prišapnete svoje specijalne svadbene želje ponudit će vam posebno krojena vjenčanja u nekoj od modernih dvorana kako bi vam taj poseban dan pretvorili u bajku. Svaku vašu javnu ili pak skrivenu želju rado će ostvariti i  osigurati vam onaj poseban osjećaj ispunjenosti i sigurnost da ste baš sve napravili kako treba. DoubleTree by Hilton u suradnji s partnerima može ostvariti i gotovo nemoguće cvjetne kreacije i aranžirati prostor koji će biti baš ono što ste zamislili.

DoubleTree by Hilton Zagreb pripremio vam je dodatne pogodnosti: Piće dobrodošlice, poseban svadbeni poklon u apartmanu za mladence, VIP parking, korištenje Fitness & SPA centra, masažu u SPA centru za mladence, noćenje u hotelu, kao i uslugu osobnog organizatora vjenčanja.

Baš kao i vjenčanje, i djevojačka večer je poseban dan u životu mladenke koji se mora organizirati do najsitnijih detalja. Jedna od najtežih odluka je odabir savršene lokacije. Spa i Wellness zona hotela DoubleTree by Hilton sigurno će ispuniti sva vaša očekivanja: pogled na Zagreb iz ove Wellness oaze oduzima dah I dodaje posebnu dimenziju opuštenom druženju s dragim ljudima. Nisu zaboravili niti momačke večeri koje možete provesti u Oxbo wine baru uz glazbu ili pak intimniji party na bazenu uz masaže, relaksaciju u sauni i opuštanje u bazenu. Na vama je samo da zaželite, sve ostalo prepustite Hilton vjenčanjima!

DoubleTree by Hilton Zagreb, Ulica grada Vukovara 269a, Zagreb, 01/6001-931, zagreb.events@hilton.com

Saznajte više na linku

Cijeli specijal posvećen vjenčanjima pročitaj ovjde. 

Photo: Hilton

Komentari 0