Life&style
Što su poznati sinoć radili u prljavom WC-u? Što su poznati sinoć radili u prljavom WC-u? Što su poznati sinoć radili u prljavom WC-u? Što su poznati sinoć radili u prljavom WC-u? Što su poznati sinoć radili u prljavom WC-u? Što su poznati sinoć radili u prljavom WC-u? Što su poznati sinoć radili u prljavom WC-u? 1/8 Što su poznati sinoć radili u prljavom WC-u?

Što su poznati sinoć radili u prljavom WC-u?

Kultni film Trainspotting iz 1996. dobio je svoj nastavak, s originalnom glumačkom postavom

U Cineplexx City Center one East kinu sinoć je održana hrvatska Iskon. Premijera T2 Trainspottinga, a uradak redatelja Dannya Boylea o ponovnom okupljanju Rentona, Spuda, Sick Boya i Begbieja privukao je brojne poznate osobe. Odlično raspoložen domaćin večeri Mario Petreković pozvao je goste Mirana Kurspahića, Ivu Šulentić, Slavka Sobina i druge da se fotografiraju u originalnoj scenografiji (javni wc) s Trainspotting plakata postavljenoj u predvorju kina.

 | Autor: arhiva arhiva Film su s veseljem dočekali i Yaya & Ripper, hrvatski omiljeni rock par koji rijetko posjećuje društvena događanja, a stigli su još pjevač Filip Dizdar, fotografkinja Mare Milin i frontmen Vatre Ivan Dečak, koji se s bendom priprema za dva uzastopna koncerta u Tvornici kulture u svibnju. T2 Trainspotting s prikazivanjem u hrvatskim kinima počinje u četvrtak, 23.2.2017. godine.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0