Life&style

Solaris je savršeno mjesto za odmor i zabavu

Lifestyle hotel Jure & SPA Jure Hotel savršeno je mjesto za odmor i bijeg od gradske vreve...

Lifestyle hotel Jure & SPA Jure Hotel koji je otvoren u svibnju 2016. kompletno je rekonstruiran u ulaganju vrijednom čak 28 milijuna eura. Sofisticirani hotel impresivnog izgleda dobio je tri dodatna kata, a gosti na raspolaganju imaju čak 384 sobe i apartmana za kvalitetan odmor. Slogan for those who work hard and play hard je u skladu s lifestyle & leisure filozofijom hotela. Prozračan i elegantan dizajn stvara opuštajuću atmosferu u ambijentu otvorenog koncepta.

 | Autor:

U baru zanimljivog i razigranog dizajna možete se razbuditi uz šalicu Milani kave. Prava zabava čeka uz vanjski bazen ili na Bijeloj plaži ispred hotela koja je višestruko nagrađivana za čistoću i kakvoću mora. Posebno iskustvo doživjet ćete uz pomno osmišljene tretmane u Jure Spa, a pravi odmor i opuštanje je zajamčen u udobnim i prozračnim sobama idealnima za odmor nakon zabave. Spa Jure intimne atmosfere u svojoj ponudi ima 3 vrste sauna, vanjski bazen s morskom vodom i podvodnom masažom, tea lounge i relaksarij. Iskusni terapeuti svakom gostu pri odabiru tretmana pristupaju individualno i pruže istinsko spa iskustvo. Revitalizacija u ugodnom i opuštajućem ambijentu ove SPA oaze za sve goste koji su +18 je zagarantirana.

 | Autor:  | Autor:  | Autor:

En Vogue Beach Club

+18 priča se nastavlja u En Vogue Beach Clubu. En Vogue je novi klub i restoran koji osvaja svojim chic stilom u kojem prevladavaju crvena i bijela pružajući balans intenzivno plavoj boji mora. Ležerna atmosfera i opuštanje uz DJ glazbu s koktelom u ruci pružaju pravo osvježenje u lounge zoni dok sjedite u bazenu. En Vogue Beach Club novi je klub i restoran neodoljivog dizajna i karizme koja osvaja na prvi pogled. Ležerna atmosfera, impresivne arome okusa i odvojena Vip zona pružaju razne mogućnosti za zabavu, druženje i opuštanje uz bazene pored mora. Chic stil u kojem prevladavaju crvena i bijela pruža balans intenzivno plavoj boji mora. Osvježiti se možete omiljenim koktelom tijekom vrelog ljeta ili predvečer uživati u romantičnoj večeri i zalasku sunca. Moderan ambijent savršeno je osmišljen za tematske DJ zabave svaku večer. Sve željne plesa, zabave i vrhunske gastronomije u En Vogue Beach Clubu čeka odličan provod.

 | Autor:

 | Autor:

Dalmatinsko Etno Selo

Svijet tradicionalne Dalmacije u Dalmatinskom Etno Selu s velikim ponosom predstavljaju domaćini koji će vam ispričati priču o gradnji kamenih kuća kojima je tu udahnut novi život. Gostoljubivost je vidljiva na svakom koraku, a posebno se osjeća u kulinarstvu. U Selu možete kušati delicije prema tradicionalnim recepturama u čijoj se izradi koriste domaće namirnice iz vlastitog vrta. Posebna poslastica je domaći kruh koji se pravi od netom prije mljevenog brašna u stoljetnom mlinu Sela koje potom pekar pred vama mijesi i peče domaći kruh. Jelima vrhunske kvalitete, a posebno preporučamo jela ispod peke, možete ugoditi svom nepcu, a nakon toga nastaviti s upoznavanjem starih običaja. Tkalja će vam pokazati kako ovladati danas rijetko viđenom vještinom tkanja. U uljari ćete doznati kako se dobiva ulje iz maslina, a ako se želite sami u tome okušati možete doživjeti berbu maslina i napraviti vlastito maslinovo ulje na Soliva danima u Solarisu u drugoj polovici listopada. Prirodni ambijent Dalmatinskog Etno Sela ugađa svim osjetilima.

 | Autor:

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0