Life&style

Šokantno finale sedme sezone serije "Živi mrtvaci"

Premijeru drugog dijela sedme sezone pogledajte 13. veljače u 22:00 sata na kanalu FOX

Serija "Živi mrtvaci" kao najpopularnija i najgledanija serija u povijesti kablovske televizije i nadalje svakom epizodom šokira gledatelje diljem svijeta. "Živi mrtvaci" do sada su nadmašili sva očekivanja fanova, čemu svjedoči i činjenica kako su brojni gledatelji ostali u šoku nakon smrti čak dvaju omiljenih likova na početku sedme sezone – Abrahama (Michael Cudlitz) i Glenna (Steven Yeun). Nastavak sezone donosi šokantne rasplete, a okrutni  Negan mogao bi ući u povijest kao jedan od najvećih monstruma s TV ekrana ikada, kojeg publika obožava mrziti. Serija je djelo legendarnog Roberta Kirkmana, tvorca ujedno i serije "Outcast" – još jedne velike FOX-ove uspješnice, a izvršni producenti serije su: Scott M. Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero i Tom Luse. "Živi mrtvaci" su hvaljeni ne samo od strane gledatelja, već i od kritike koja je seriju proglasila „pravim fenomenom“.

 | Autor: arhiva arhiva

Showrunner serije Scott Gimple izjavio je kako će slijedeći dio 7. sezone biti potpuno drugačiji od prethodnog: "Fanovi će biti iznenađeni kada vide koliko je drugi dio sezone nepredvidiv i neočekivan. Mislim da gledatelji nisu spremni na ono što ih očekuje u nadolazećim epizodama." 

Glavni glumac u seriji – Andrew Lincoln koji igra ulogu vođe grupe preživjelih - Ricka Grimesa, izjavio je kako njegov lik polako postaje "onaj stari": "Rick postaje opušteniji znajući da je dotaknuo dno i da više nema što za izgubiti. Taj osjećaj će ga osloboditi svih strahova i natjerati ga u borbu sa novim osjećajem kako njega i grupu ipak očekuje bolje sutra. Vratio se pravi Rick željan borbe i pobjede koji je spreman na sve kako bi zaštitio svoje prijatelje. Sve što ću reći je da je grupa ponovno okupljena i kreće u najtežu bitku do sada."

 | Autor: arhiva arhiva

Drugi dio šokantne 7. sezone, kreće sa prikazivanjem 13. veljače u 22:00 sata na kanalu FOX, a donosi još više iznenađenja, te u centar zbivanja dolazi Rickova skupina koja se priprema za rat protiv Negana. Stanovnika Alexandrie nema dovoljno za rat, te će Rickova strategija morati početi uključivati i okolna mjesta; no moćni Ezekiel (Khary Payton) i Gregory (Xander Berkeley) ne žele krvoproliće niti žele dovoditi u opasnost svoju vladavinu i živote svojih podanika. Rick će morati pronaći način kako bi uspio u svom naumu, a cijela grupa morat će se suočiti sa navećim izazovima do sada. Jedinstvo je jedino što ih može spasiti u ovom nemilosrdnom i krvavom ratu, no ništa ih neće moći poptuno pripremiti na iznenađenje koje priprema Negan i njegova vojska...

 | Autor: arhiva arhiva

„Hrabra grupa ponovno je na okupu i jači su nego ikad – poput Sedmorice veličanstvenih! Pričekajte sve do 16. epizode – obećajem vam. U 16. epizodi očekuje vas posebno iznenđenje koje će, siguran sam, razveseliti mnoge od vas. Kada sam pročitao scenarij i došao do tog dijela, počeo sam skakati i vikati od sreće.“ Izjavio je Andrew. Jedino što nam prostaje je pričekati 13. veljače i sami se uvjeriti...

Photo: arhiva

Komentari 0