Life&style

Šest tipova frajera koje je svaka cura u životu upoznala

Nakon godina "dejtanja", nekoliko ozbiljnih veza i slomljenog srca, o ovoj temi cure mogu napisati doktorat

Ne možeš s njima, a ne možeš bez njih. Zvuči kao klišej, ali tako je. I kad dođeš u kasne dvadesete već shvatiš da postoji nekoliko tipova frajera koji se tu cijelo vrijeme motaju, dok ne dođe onaj princ na bijelom konju (valjda). 

1. Prva ljubav

Njega nikad ne zaboravljamo. To može biti ljubav iz osnovne škole i oni leptirići koje ćemo kasnije u životu osjetiti još par puta, a tada još ne znamo što se događa, samo znamo da s njim stalno želimo igrati graničara i sjediti mu što bliže u razredu. (Ne s njim u klupi da slučajno ne bi shvatio da nam se sviđa). Ili je to onaj dečko za kojeg si mislila da ćeš se udati, negdje tamo sredinom srednje škole jer - to je to. (Nije bilo, sorry.) 

via GIPHY

2. Onaj koji te ODMAH voli

Istinita priča (ili možda nije:))... Super spoj s dečkom koji ti se jako sviđa, šetnja gradom, držanje za ruke i prvi poljubac. Super ti je, jer vidiš da se i ti sviđaš njemu, možda i previše, ali to ti u ovom trenutku odgovara. Rastajete se na tramvajskoj stanici, ti ulaziš u tramvaj i dobivaš SMS (jer Whatsapp i ostala čuda tehnologije još nisu postojala). Vadiš svoju Nokiu 3310 i vidiš da ti je on poslao poruku. (Mala digresija: Dečki, pošaljite poruku! Nakon što curu izvedete na spoj, nemojte glumiti frajera i ne javljati se danima. Jer, vjerujte, cure vole da im pošaljete barem: "Bilo mi je lijepo danas" ili "Jesi li stigla doma?") Nastavimo... Čitaš poruku: "Volim te!" S uskličnikom!! Bježi... (Disclaimer: Postoji ljubav na prvi pogled, ali ovo je previše.)

via GIPHY

3. Onaj koji glumi nedostižnog frajera

Naravno, za njim smo trčale kao lude... Neće ti se javiti, na cesti se pravi da te ne vidi, i samo tu i tamo pojavi taman kad si ga zaboravila i možda ti se netko drugi svidio. Ako mu se sviđaš, javit će ti se, pozvat će te na kavu... Nije baš tako komplicirano! Iako ima nešto u tim igricama, ali do neke granice...

via GIPHY

4. Zločesti dečko

Dobro, zašto, evo zašto ovakav tip dečka uopće postoji? Nevjerojatno. Problem je još u tome što se nekad u životu dogodi period kad imaš osjećaj da se samo takvi lijepe na tebe... (nije problem u tebi!!) Kako prepoznati ovakvog frajera? To je onaj koji se uvijek diže od stola u kafiću kako bi razgovarao s nekim... (Što radiš?) To je onaj koji uvijek mobitel drži okrenut naopako na stolu da netko sluuučajno ne bi vidio koje poruke dolaze... Onaj koji ti se često ne javlja, ima još možda par problema s kojima se ne želiš nositi godinama. Ima nešto privlačno u njima, i ako netko sazna što je to, pa da smisli neki lijek, neka javi svim ženama diljem svijeta. I da, vjerojatno se nikada neće promijeniti, tako da... 

via GIPHY

5. Onaj koji ti je slomio srce

On obično spada i u kategoriju prve ljubavi. Možda je "tajming", možda stvarno niste srodne duše, ali u tom trenutku ti ništa nije bitno jer se iz kreveta nakon prekida ne možeš ustati danima, a ukućani te mole da nešto pojedeš. Super, jer možda skineš koju kilu viška, ali tada ti ni to nije važno! Slomljeno srce će kad tad zacijeliti, sigurno, a njega nećeš nikada zaboraviti. I to je uredu. Sve smo to prošle... Uf!

via GIPHY

6. Princ na bijelom konju (ili kako god ga već želite zvati)

Jednostavno, on je sve što ovi drugi nisu. On je taj! Znat ćeš kad se dogodi, a dogodit će se. 

via GIPHY

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0