Life&style
1/20

Romantični Zagreb ima nastavak: Podijeli svoju priču i osvoji vrijedne nagrade

Svatko od nas doživio je posebnu čaroliju romantičnih trenutaka. Romantične klupice, noćne šetnje ulicama Gornjeg grada, ležanje u travi uz milovanje jutarnje rose, promatranje zvijezda ili nešto sasvim drugačije i samo „vaše“.

Prisjetite se posebnim trenutaka koje ste proveli sa svojom voljenom osobom koje vam još dan danas izmame osmijeh na lice. Podijelite ih s nama i sudjelujte u posebnom nagradnom natječaju koje smo još u veljači pokrenuli u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba. Sada romantičan Zagreb ima i svoj nastavak.

Zagreb je grad koji odiše modernošću, glamurom i romantikom te iz godine u godinu sve više oduševljava brojne turiste koji upravo Zagreb svrstavaju na svoju turističku kartu destinacija koju žele posjetiti. No nisu samo muzeji, kazališta i arhitektura ono što ih privlači… Zagreb otkriva posebnu čar skrivenih kutaka samo za dvoje u kojima možete uživati u svojoj ljubavi i romantici. Gornji grad, Tomislavac, Zrinjevac, Maksimir i drugi prekrasni dijelovi grada savršeni su za stvaranje nezaboravnih trenutaka u dvoje. Podijelite svoju priču s nama. Možda nekoga inspirirate, možda nekog potaknete na velike ljubavne pothvate, a možda ćeš baš ti biti sretan dobitnik nagrada koje smo pripremili.

Što možete osvojiti?

- Posebno slatko iznenađenje iz Magnolija slastica koje poklanja tortu iz svoje ponude koja će biti idealna za romantični sastanak

- Kvalitetna vina za nju i njega vinarije Josić

- Romantičnu večeru u restoranu Kaptolska klet gdje ćete uživati u vrhunskoj hrani i čaši vrhunskog vina

Kako sudjelovati?

Sasvim je jednostavno i zahtjeva samo nekoliko trenutaka vaše pažnje. Na adresu romanticni@budi.in pošaljite nam fotografiju zagrebačke lokacije i kratku priču Vašeg romantičnog trenutka koji Vas veže uz tu lokaciju.

Fotografije i priče možete slati do kraja rujna, a mi ćemo svaki mjesec nagraditi one najbolje, najkreativnije i najromantičnije priče.

U kreiranju posebne romantične priče Zagreba pomoći će nam i naši sponzori HT, Jana, Ledo i Labud koji u lipnju pripremaju posebne romantične lokacije.  

Više samom natječaju pogledajte ovdje!

Neke od nagrađenih fotografija pogledajte u galeriji...

Photo: arhiva

Komentari 0