Life&style

Poznate Hrvatice znaju kako da postanete zvijezda Instagrama

Slijedite ovih sedam jednostavnih smjernica i pokupite sve pratitelje i lajkove na društvenoj mreži

Iza svakog popularnog Instagram profila krije se osoba koja je uspješno savladala sve trikove. Oni koji ih znaju uživaju u lajkovima i velikom broju pratitelja, dok se ostali pitaju u čemu je njihova tajna. Sada je vrijeme da ih otkrijte i vi, a kao dobar primjer poslužit će vam poznate Hrvatice, koje imaju sve trikova u malom prstu. Evo kako ćete i vi postati popularni na Instagramu:

Objavljujte različite tipove fotografija i videa

Ako na Instagramu objavljujete samo fotografije svojih outfita i selfije, s vremenom ćete svima dosaditi. Pokušajte tu i tamo objaviti pokoju fotografiju različite tematike od vaše uobičajene i vaš će zid izgledati puno zanimljivije. 

 

• Hey, it's March outside! ✨☀️🌈• #yipee #yipeekiyay #mishovi #tbt #piškalonca #iseespring

A post shared by Iva Sulentic *minniva* (@ivasulentich) on

Označite brendove

brendvoi često znaju na svojim Instagramima podijeliti fotografije svojih pratitelja, čime je vaš profil predstavljan široj publici. Stoga je uvijek bolje označiti sve što nositi, jer tako ćete imati i više pratitelja.

Ne pretjerujte sa selfijima

Već smo spomenuli kako je Instagram prepun selfija dosadan, a bacite li oko na profile ljudi s najviše pratitelja, primijetit ćete kako ih oni objavljuju tek povremeno. Ako ste ipak odlučili objaviti selfie, onda bar pratite trendove, koji sada u fokus stavljaju naušnice.

 

I'm happy. #workingmode #shooting #interviews - Next station Kranjska gora #LanaKoncert @collegiumputovanja

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Ne morate baš isprobati sve filtere

Vaš profil će u cijelosti izgledati puno bolje i skladnija kao se služite samo istim ili sličnim filterima, ili ih ne koristite uopće. 

Zapamtite da "selfiji" s cipelama uvijek dobro prolaze

Ne postoji bolji mamac  za lajkove od fotografije dobrog para cipela, pa čak i kad se radi o tenisicama.

Pažljivo birajte pozadinu

Selfie ispred zanimljivog zida, odjeća posložena na krevetu s lijepim pokrivačem ili cipele fotografirane na mozaik podu uvijek će skupiti više lajkova, od fotografija s neoprezno odabranom pozadinom.

Pokažite sve čari svog otfita

Hešteg #ootd toliko je preplavio društvenu mrežu, da se teško istaknuti u masi. No to je ipak moguće, a najlakši način je, umjesto fotografije, objavit kratki video u kojem ćete pokazati sve čari svog outfita.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0