Life&style

Mirna Maras: Za moju djevojčicu samo najkvalitetnije

Prinova u obitelj TV voditeljice Mirne Maras stiže za mjesec i pol, a sve za njezin dolazak pronašla je na super online shopu choconillas.eu

danas se na tržištu nudi toliko toga, ponekad nam se čini da nam sve treba, ali se nakon nekog vremena uvjerimo kako nije baš tako. Za dolazak bebe trebaju najosnovnije stvari, a to su kolica, krevetić, robica, bočice, dudice, možda koja plišana igračkica... ostalo se lako nabavi usput ako procijenimo da je potrebno, kaže Mirna Maras. Televizijska voditeljica za mjesec i pol rodit će djevojčicu.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Za dolazak bebe nešto je već i kupila, ali, kaže, bilo je opreme za bebe kojoj je teško odoljeti. Nije joj svejedno kakve bodiće, bočice kupuje. Najvažnije joj je da je sve kvalitetno.

- Pronašla sam idealno mjesto za kupnju, i to iz kauča. Online shop Choconillas.eu nudi puno toga, a brendovi su vrlo kvalitetni. Posebno me oduševio brend Beaba s predivnim torbama za pelene, dudama i bočicama. A na istom sam sajtu otkrila i madrac za bebe Cocoonababy. Čula sam već od nekih mama da jako pomaže bebi pri spavanju pa se veselim probati ga. Našla sam i plišanog zeku koji svojim zvukovima umiruje bebu kada plače - kaže Mirna.

Već ima 7-godišnjeg sina Niku i iskustva iz prethodne trudnoće puno su joj pomogla. Sad je puno opuštenija jer, kaže, lakše se pripremiti na ono što slijedi kada je sve već jedanput prošla. Sretna je jer se njezin Niko raduje sestrici. Svaki dan mazi i ljubi mamin trbuh.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell - Nije pokazao nimalo ljubomore, a kako će biti dalje, to ćemo tek vidjeti. Pazit ću na to da se ne osjeća zapostavljenim zbog prinove i vjerujem da će sve biti u redu - rekla je Mirna. Rodit će u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Liječnici su joj, nakon što je s Nikom završila na hitnom carskom rezu, savjetovali da i kćer rodi carskim rezom. Kad s bebom dođe kući, uz nju će biti suprug Željko Batinić i majka. Na rodiljnom neće biti dugo. Snimanje Eurojackpota će raditi do kraja siječnja, a planira mu se vratiti već u travnju. To, kaže, neće biti problem jer je izvlačenje jedanput na tjedan, a i njoj će dobro doći petkom malo izaći iz kuće u radnu atmosferu, među drage ljude s kojima radi. U marketinškoj tvrtki u kojoj radi rodiljni će ipak malo dulje trajati jer to je, kaže, ipak posao od 8 do 16 sati, svaki dan.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0