Life&style

Mikroedra predstavlja vrhunske brendove za djecu i trudnice

BeSafe, Carriwell, Ergobaby, iCandy i Friendly Organic brandovi su Mikroedre koji će unaprijediti život nove obitelji

BESAFE - MAKSIMALNA SIGURNOST NAJOSJETLJIVIJIH

BeSafe je najinovativniji europski proizvođač autosjedalica te ujedno i jedan od rijetkih proizvođača koji aktivno informira javnost o važnosti korištenja dječjih autosjedalica te provodi edukacije stručnih osoba (policije, predstavnika udruga, prodajnog osoblja i sl.). BeSafe autosjedalice redovito postižu izvrsne rezultate na testovima (ADAC, Stiftung Warentest, OAMTC, TCS u svim kategorijama te se po kvaliteti i sigurnosti svrstavaju među vodeće autosjedalice u svijetu. Najznačajnija prednost koju ovaj proizvođač donosi na tržište su autosjedalice u kojima se djeca mogu voziti u smjeru suprotnom od smjera vožnje do četvrte ili čak pete godine života što je doslovno pet puta sigurnije od gledanja prema naprijed.

ERGOBABY - RECITE DA NOŠENJU DJECE 

Nošenje djece jedna je od najprirodnijih roditeljskih potreba. U svijetu ono postaje sve popularnije zbog brojnih pozitivnih utjecaja na kognitivno i emocionalno zdravlje djece, na povezanost s roditeljima, te na dinamičnost obitelji.  Ergobaby je najpoznatiji svjetski proizvođač mekih strukturiranih nosiljki koje objedinjuju prednosti mekih nosiljki kao što su marame i praktičnosti strukturiranih nosiljki koje se jednostavno kopčaju plastičnim kopčama. Ergobaby je ujedno i najraznovrsnija nosiljka na tržištu: može se nositi sprijeda, straga i bočno. Predviđena je za nošenje djece od 0 do vrtičke dobi (18 ili 20 kg). Ergonomski dizajn Ergobaby nosiljki podržava prirodni položaj za razoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Nosiljka raspoređuje djetetovu težinu između kukova i bedara te pomaže sprečavanju pritiska na kralježnicu. 

 | Autor: arhiva arhiva

iCANDY RECEPT ZA INOVACIJU - BRITANSKA IZRADA BEZ GRANICA

Jedna od ključnih stvari po kojima se iCandy ističe je upotreba aeronautičke tehnologije. Najprodavaniji model iCandy branda,  četvrta je generacija sustava dječjih kolica, iCandy Peach 2016 koja su dizajnirana tako da omogućuju još bolju interakciju između roditelja i mališana. iCandy Peach dječja kolica mogu služiti kao visoki stolac koji se može koristiti vani u restoranima, kafićima, pa čak i kod kuće, ako je sjedalica usmjerena od roditelja. Nije samo izgled taj koji čini Peach kolica toliko popularnim. Zbog mogućnosti nadogradnje na veći model koji raste u skladu s potrebama roditelja, neće biti potrebno kupovati nova kolica kod dolaska novog djeteta.  Kolica su dostupna u osam luksuznih boja.

CARRIWEL - FUNKCIONALNO DANSKO DONJE RUBLJE ZA TRUDNICE I DOJILJE

CARRIWELL donje rublje svojom je funkcionalnošću idealno prilagođeno za značajne promjene ženskog tijela koje se odvijaju tokom trudnoće, babinja i perioda dojenja. U Carriwell asortimanu nalaze se primjerice potporni pojas, grudnjak za dojenje i steznik za poslije poroda koji će dobro doći svakoj mladoj majci.

FRIENDLY ORGANIC - AMERIČKA ORGANSKA KOZMETIKA, DETERGENTI ZA DJEČJU ODJEĆU I SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE BEBINE OKOLINE 

FRIENDLY ORGANIC ekološka je kozmetika za djecu i sredstva za čišćenje bebinih stvari, igračaka i prostora u kojem djeca borave. Potpuni organski sastav potvrđen je od strane međunarodnih laboratoriji za certificiranje organskih proizvoda. Ne sadrže enzime, boje, genetski modificirane sastojke niti konzervanse. Ne sadrže mirise i dermatološki su testirana. 
 

Photo: arhiva

Komentari 0