Life&style

Intervju s glavnom urednicom miss7, Vedranom Čarapović

Budi in od sutra dobiva novo ime Miss7, ali nastavlja sjajnu tradiciju i uspješan image dosadašnjeg projekta.

Kao glavna urednica na čelu ste portala Miss7. Kako biste ga najkraće opisali? 
Miss7 digitalna je platforma koja se obraća mladim ženama, ispunjavajući sve njihove interese jer miss7 na hrvatskom tržištu najbolje pozna mladu curu od 18 do 39 godina. Miss7 ulaznica je u urbani, afirmativni, inspirativni, nepretenciozni svijet. Svijet namijenjen svim genijalnim ženama koje će na miss7 pronalaziti sve što im treba, svakodnevno će moći konzumirati zanimljiv i kvalitetan sadržaj počevši od mode i ljepote, kulture življenja do seksa i ljubavi.

 | Autor:

Što će biti u fokusu miss7?
Ono po čemu će miss7 biti svakako nešto novo je činjenica da pisanu riječ prate video formati, pomno osmišljeni prateći svaki segment lifestyla. Miss7 u prvi plan stavlja mobilne i društvene mreže tako da nam je dvosmjerna komunikacija i angažiranost čitateljica na našem sadržaju jedan od osnovnih imperativa. Iznimno se veselim radu s nekim starim, ali i novim ljudima koji čine genijalan miss7 tim. Sve u svemu, očekuje nas jedna nova, uzbudljiva i apsolutno neodoljiva avantura. Uz online izdanje miss7, očekuje nas i glossy print izdanje miss7 koje će također biti nešto potpuno novo i svježe na domaćoj medijskoj sceni, izlazit će kvartalno i imat će pozamašan broj stranica.

Spomenuli ste genijalne žene, kakve su zapravo genijalne žene?
To su žene koje prije svega vole druge žene, one koje se podupiru, nadahnjuju, čuvaju si leđa, žene koje ne znaju za ljubomoru i jal, one koje uče jedna od druge, koje se zajedno vesele i zajedno idu naprijed, koje su ponosne na tuđe uspjehe, one koje se ne boje uspjeha drugih žena. Genijalne žene cijene prijateljstvo, žele učiti i rasti, napredovati, otkrivati nove svjetove…

Takva je i miss7 žena?
Ona je baš takva, a uz to je neustrašiva i hrabra, duhovita i uspješna, ona ima svoje strahove i mane, nailazi na prepreke koje prelazi, ona ima svoje snove, ciljeve i želje, vjeruje u njih, voli život i voli ga začiniti s malim sitnicama koje joj taj isti život čine najljepšim na svijetu. Sve smo mi žene različite, ali zapravo imamo isti cilj – želimo biti sretne.

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0