Life&style
Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! 1/12 Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu! Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu!

Hodnik - prostor koji stvara prvi dojam o domu!

Kad su interijeri u pitanju, dojam stvaramo odmah nakon ulaznih vrata, a nezaboravan će ostaviti lijepo uređen hodnih ili ulazni prostor

Zona za kapute, zona za presvlačenje i pospremanje cipela, zona za odlaganje stvari, zona za parkiranje bicikla te na posljetku zona za pisanje poruka. Izgleda li tako nekako vaš hodnik? Je li prostran i svijeto ili taman mračan, neugledan, neuredan? Mislite li da to uopće nije važno. Onda se prilično varate. Kada su interijeri u pitanju, ljubav na prvi pogled počinje već od ulaznih vrata, a snažan, jak, nezaboravan dojam ostavit će lijepo uređen hodnik ili ulazni prostor koji djeluje kao open-space hodnik.
Naime, hodnik je puno važnija prostorija u domu nego što se na prvi tren može doimati. To je mjesto gdje odlažete stvari, pospremate obuću, odjeću, alat i razne druge kućne potrepštine koje ne stanu u druge dijelove stana. Bili vi toga svjesni ili ne, to je mjesto koje odaje dojam o vlasnicima, njihovoj estetici, praktičnosti, urednosti puno više nego što se u prvi tren čini. Upravo tu se događa ljubav na prvi pogled. Prvi dojam koji nam uvijek ostaje u memoriji i kojega je teško kasnije popraviti.
Funkcionalan po mogućnosti što manje vidljiv ormar esencijalno je važan za funkcionalnost, stoga je najbolje kada je ormar izrađen po mjeri, tako da vam omogućuje najbolju moguću iskoristivost prostora.

 | Autor: arhiva arhiva

Princip od zida do zida, bijeli mat iveral ili medijapan, push sistem zatvaranja bez ručkica stvorit ce dojam nevidljivosti, odnosno ormar će izgledati kao da je dio zida, što je posebno važno u malim i mračnim prostorima bez prirodnog osvjetljenja kakvi su obično hodnici. U takvim prostorima uz „nevidljiv“ ormar, ogromno ogledalo strateški postavljeno da reflektira i udvostručuje prostor, dovoljno je par karakternih komada poput šarenih vješalica, lijepih košara za odlaganje stvari, memo polica i ploče za poruke ukućana te neka lijepa fotografija bit će dovoljna za stvaranje upečatljivog, a istovremeno i funkcionalnog prostora s kojim ćete već na prvu stvoriti udobnost i naklonost svakog gosta.
No, nije sve u funkcionalnosti. Pogotovo kada je prvi dojam u pitanju. I zato smo vam pripremili mnoštvio zgodnih, praktičnih i dekorativnih sitnica koje možete iskoristiti u brzinskom makeoveru svog hodnika.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 559 kn

 

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0