Life&style

Dario Šimić novi je ambasador Huaweija Mate 9

Postavši ambasadorom Huaweija Mate 9 za Hrvatsku, simpatični Dario Šimić našao se u društvu globalnih Huaweijevih ambasadora Lea Messija i Roberta Lewandowskog, a na opuštenom događanju pridružila mu se i šarmantna Antonija Stupar Jurkin

Na službenom predstavljanju pametnog telefona Huawei Mate 9, Dario Šimić, nekad jedan od naših najuspješnijih nogometaša, a danas jednako uspješan poduzetnik, predstavljen je kao ambasador ovog uređaja za Hrvatsku. Simpatični Dario time se našao u društvu najpoznatijih svjetskih nogometaša Lea Messija i Roberta Lewandowskog koji su preuzeli uloge globalnih Huaweijevih ambasadora.

 | Autor: arhiva arhiva Službeno predstavljanje Huaweija Mate 9, pod vodstvom šarmantne Antonije Stupar Jurkin, proteklo je u opuštenoj atmosferi popularnog zagrebačkog okupljališta Village Tavern, a sve oči bile su uprte u glavnu zvijezdu – najnapredniji Huaweijev pametni telefon do sada, Mate 9. Ovaj uređaj posebno je namijenjen najzahtjevnijim korisnicima, a donosi revolucionarno iskustvo pametnog telefona te se odlikuje snažnim performansama, baterijom i naprednim korisničkim sučeljem.

 | Autor: arhiva arhiva Ovaj uređaj predstavlja dinamični primjer objedinjavanja najnaprednijih hardverskih dostignuća te naprednih softverskih rješenja koji zajedno pružaju najbolje korisničko iskustvo, uz nekoliko revolucionarnih rješenja. Huawei Mate 9 opremljen je naprednim Kirin 960 čipsetom koji omogućuje najbolje performanse u odnosu na sve ostale višejezgrene procesore koji se koriste kod pametnih telefona, uz 15 posto manju potrošnju energije. Grafički procesor odlikuje se performansama unaprijeđenim za 180 posto te energetskom učinkovitošću poboljšanom za 40 posto u odnosu na svog prethodnika. Kirin 960 u potpunosti koristi sve prednosti najnovijeg Vulkan grafičkog standarda za Android 7.0, poboljšavajući grafičke performanse do 400 posto.

 | Autor: arhiva arhiva Njegovo intuitivno EMUI 5.0 korisničko sučelje omogućuje uređaju da s vremenom „uči“ obrasce ponašanja korisnika te tako postaje učinkovitiji, a najvažnijim aplikacijama daje prednost prilikom raspodjele resursa samog sustava. Ovo osigurava dugotrajno ugodno korištenje uređaja, a EMUI 5.0 usporava gubitak performansi tijekom vremena koji se uobičajeno javlja kod svih pametnih telefona.

 | Autor: arhiva arhiva

Zahtjevni korisnici koji intenzivno koriste svoj pametni telefon tijekom cijelog dana uz mnoštvo pokrenutih aplikacija posebno će biti oduševljeni njegovom snažnom baterijom od 4000 mAh uz SuperCharge tehnologiju koja omogućuje do dva dana korištenja uređaja uz povećanje vremena poziva za 40 posto te napunjenost baterije za cjelodnevno korištenje za svega 20 minuta.

 | Autor: arhiva arhiva Još jedna značajka koja će oduševiti korisnike je i druga generacija dvostruke kamere razvijene u suradnji s legendarnom Leicom. Odlikuje se 12-megapikselnim RGB senzorom i 20-megapikselnim monokromatskim senzorom uz Hybrid zoom s 2x povećanjem. U paru s optičkom stabilizacijom slike (OIS) na dvostrukoj kameri, kao i po prvi put viđenoj tehnologiji povezivanja piksela na dvostrukoj kameri, Huawei Mate 9 pruža superiorne mogućnosti noćnog snimanja koji će omogućiti snimanje besprijekornih fotografija živih boja i s visokom razinom detalja.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2015. godini tvrtka je i treći najveći proizvođač mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD- u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

 

Photo: arhiva

Komentari 0