Life&style

Čestitke Think Ink vratit će vas u neka sretnija vremena

Komunikacija pametnim telefonima i e-mailom u današnje je vrijeme vrlo praktična, no Dora Toljan nas vraća u prošlost

Sjećate se onog osjećaja za blagdane kad otvarate čestitke rodbine iz inozemstva ili kad ste kao djeca na školskim putovanjima šetali kroz štandove i tražili razglednice koje ćete poslati roditeljima? Brend Think Ink poslužit će vam kao vremenski stroj i vratiti vas u ta vremena. Iza njega stoji simpatična Dora Toljan koja se odlučila zakoračiti u poduzetničke vode i vratiti čestitke na velika vrata. Završila je ekonomiju, radila u odnosima s javnošću, a onda prošle godine pokrenula Think Ink.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL - Think Ink je kreativni projekt iza kojeg stoji ideja o vraćanju pisane riječi u modu i to kroz ponudu zabavnih, duhovitih, originalnih čestitki među kojima će svatko pronaći favorita za svaku priliku - započinje priču ova 32-godišnjakinja. Iako je veliki pobornik novih tehnologija, Dora kaže da bi se ljudi ipak malo trebali vratiti u prošlost kako ne bi izgubili tu intimnost. Sigurno nećete ostati ravnodušni na čestiku na kojoj piše “Ajmo se praviti da se ono nije dogodilo (kupit ću ti sladoled)” ili “Sretan rođendan, frajerice”... Izbor je velik - dio njih rađen je upravo tako da je primjenjiv u više različitih situacija, a kako jedna od njih kaže - samo nebo je granica! Pa nam je Dora ispričala kako je sve krenulo.

- Pri odlasku na vjenčanje dragih prijatelja našla sam se u situaciji da jednostavno nisam mogla pronaći čestitku po svom guštu. Kada mi se se ista situacija dogodila koji mjesec kasnije, upalila mi se lampica’. To je naravno kratka verzija, o dužoj bih mogl izdati knjižicu. Prije nego je sve pokrenula, temeljito je istražila tržište (čitaj: obitelj, prijatelje, njihove obitelji...) i shvatila kako zaista ima dobru ideju, a u jednom je trenutku, kaže, pomislila: “Što mi je ovo sve trebalo...”

- Zapravo ni u jednom trenutku nisam mislila da će sve propasti - sigurno će Dora, a kada je sve napokon postalo istina, shvatila je da je na tragu nečeg dobrog.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL - Neću lagati, nakon mjeseci iščekivanja, bio je stvarno gušt to doživjeti. Uz ovaj je posao Dora naučila mnogo toga, a između ostalo i - voziti kombi.

- Odlično vozim kombi i jako me to zabavlja. Vjerujem da zabavlja i ljude koje su imali priliku vidjeti me za volanom u toj situaciji - kroz smijeh će mlada i uspješna poduzetnica.

Tekst je preuzet iz našeg magazina Budi.IN Chic koji na kioscima možete potražiti uz Rosalovu kremu na dar, koju je ekskluzivno za nas oslikao dizajner Ivica Skoko.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: Danijel Berković/PIXSELL

Komentari 0