Life&style

Ako želite da svadbena svečanost bude dobar tulum, imamo rješenje!

Moderno, urbano i luksuzno - sve na jednom mjestu, potražite u restoranu Lobby...

Svadbena svečanost jedan je od najvažnijih događaja u životu pa i ne čudi što se svi mladenci trude da bude savršena i isplanirana do posljednjeg detalja. Dok se klasičnim tipovima svadbene svečanosti priklanja sve manji broj mladih parova, urbana i modernija vjenčanja, luksuzna i ležerna u jednom, među najtraženijim su tipovima proslave početka bračnog života, a mislimo da nema boljeg početka od dobrog tuluma!

 | Autor: Lobby Lobby

Adresa na koju se mogu uputiti mladenci željni moderne svadbe je restoran Lobby. Njihov je moto “svadbena noć po mjeri metropo- le”, za sve one koji žele urbanija i modernija vjenčanja, više nalik na dobar tulum za razliku od tradicionalne klasične svadbe, a opet uz vrhunsku uslugu u atraktivno dizajniranom prostoru.

Kako se tijekom organizacije vjenčanja, ali i same večeri ne bi trebali brinuti oko raznih tehničkih stvari, jer uz sve brige i nervozu to je ono što vam najmanje treba, restoran smješten u Eurotoweru ima osiguran parkirni prostor u garaži, razglas, posebni “light show” i binu, a nudi i usluge DJ-a, benda, cvjećara, fotografa.

 | Autor: Lobby Lobby U ponudi je i izrada pozivnica tako da se može sve obaviti na jednom mjestu, a to uvelike olakšava stvari. Prostrana sala, japanski vrt, bar, pozornica i velika terasa tek su dio ambijenta koji je tijekom čitave večeri na raspolaganju gostima, a vrhunski uigran kulinarski tim iz Lobbyja, pored već pomno osmišljenih jelovnika, rado će prihvatiti prijedloge i ideje mladenaca za samu večeru.

 | Autor: Lobby Lobby

Photo: Lobby

Komentari 0