Beauty

Znamo kako mirišu zvijezde: Koje parfeme nose Adele, Taylor Swift, Rihanna...

  • Sigurno mnoge ljubitelje i ljubiteljice parfema zanima kako miriše njihova omiljena poznata osoba
  • Nerijetko slavni otkriju koji parfem skrivaju u svojoj torbici, ako naravno, nemaju svoj vlastiti 
  • Orijentalni, slatki, cvjetni, samo su neki od onih koje zvijezde preferiraju pred nastup ili red carpet

Odabrati parfeme za sebe, ali i za voljenu osobu nije baš uvijek jednostavno, no često se u tim trenutcima, osim preferencijama onoga kojemu kupujemo ili smo to mi sami inspiriramo onime što nam nude bespuća interneta. U takvim situacijama inspiracija su nam i zvijezde koje ne samo da imaju svoje parfeme, nego nerijetko otkrivaju koji su njihovi omiljeni mirisi.

I dok jedne poznate osobe vješto skrivaju kojim to bočicama i mirisnim notama uljepšavaju svoj dan kako taj parfem ne bi postao suviše manistream, drugi će vrlo rado otkriti svoje omiljene brendove. U ovo drugu kategoriju spadaju zvijezde s popisa.

Možda vas zanima Voskovi što mirišu na najfinije parfeme, tematske radionice i prvi Candle Club! LitLab ima najmirisnije novitete! Rubrika Life&style Life&style

Adele

Britanska pjevačica svom je mirisu vjerna još iz tinejdžerski dana. Dior Hypnotic njezin je odabir, a cijena na Notinu iznosi 142,80 eura. Riječ je o orijentalnoj vrsti mirisa s bazom vanilije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

 | Autor: notino.hr notino.hr Dior, Hypnotic Poison, Notino, 142,80 EUR

Rihanna

I dok Adele tvrdi da nikada ne bi proizvela vlastiti parfem i još ga i koristila, kolegica s Barbadosa ima vlastiti parfem koji prakticira nositi. Riječ je o Fenty Eau de Parfum za koji je postojala i lista čekanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

 | Autor: Fenty Beauty web shop Fenty Beauty web shop Fenty eau de parfum, 175 EUR

Možda vas zanima Rihanine fotografije kako doji dijete su hit. I dio njezine nove kampanje, provokativne kao uvijek Rubrika Life&style Life&style

Billie Eilish

Osim vlastitog mirisa Eilish by Billie Eilish, mlađahna glazbenica voli kombinirati s parfemima. ima širok izbor omiljenih mirisa koje mijenja, a jedan od omiljenih joj je i Le Labo Another 13.

 

 

 | Autor: le labo fragrances le labo fragrances Le Labo, Another 13, 86 EUR

 

Sydney Sweeney

Zvijezda serije ‘Euphoria’ koristi Marc Jacobs Daisy. ”Sviđa mi se što ovaj parfem nije toliko jak da kad uđete u sobu, ostavljate oblak iza tebe. Vrlo je nježan i jedan je od onih parfema za koje ako želiš da ih netko pomiriše, mora ti biti dovoljno blizu.

 

 

 | Autor: notino.hr notino.hr Notino.hr, 68,80 EUR

Možda vas zanima Omiljeni Tom Ford 'gurmanski' parfem vratio se u novom, boljem ruhu: kava i začini čine neodoljivu toplu kombinaciju Rubrika Beauty Beauty

Harry Styles

Tobacco Vanille Toma Forda očito je omiljeni miris vlasnika hita ‘As It Was’, a to je otkrila njegova vizažistica vizažistica Lou Teasdale kada je podijelila fotografiju svih proizvoda koje drži u svom priboru i koje koristi na Harryju prije nego što izađe na pozornicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

 

 | Autor: Douglas Douglas Douglas.hr, 459,49 EUR

Taylor Swift

Pjevačica za čijim koncertnim filmom luduje cijeli svijet ljubiteljica je Flowerbomba by Viktor & Rolf, a dragi su joj i mirisi Toma Forda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

 | Autor: notino.hr notino.hr Notino.hr, 148,10 EUR

Olivia Rodrigo

Ova 20-godišnja glumica i pjevačica uistinu ima istančan ukus za parfeme. Nedavno je otkrila kako preferira Baccarat Rouge unisex parfem. 

 

 

 | Autor: johnlewis.com johnlewis.com johnlewis.com, Baccarat Rouge, 269,32 EUR

ulična moda Možda vas zanima Crno-bijela kombinacija i strast prema Diorovim dodacima: prolaznica je zablistala u ležernom outfitu Rubrika Moda Moda
Photo: @taylorswift

Komentari 0