Life&style

Želite stražnjicu poput Nicki Minaj? Uz ovu vježbu to je mačji kašalj!

Umjesto da očajavate nad spljoštenom stražnjicom vrijeme je da prestanete s opravdanjima i učinite nešto po tom pitanju

Kylie Jenner, Iggy Azalea, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Nicki Minaj i Amber Rose. Što je zajedničko ovim slavnim damama? Osim dubokog novčanika nameće se još samo jedan logičan odgovor - neobično oble stražnjice koje izgledaju kao da prkose gravitaciji.

Dok mnogi vjeruju kako je riječ o umtcima, one tvrde kako su za sve zaslužni Majka Priroda i dobri geni. Štogod vi mislili, priznajte da ste barem jednom pomislili kako ne bi imali ništa protiv da je i vaša stražnjica barem malo zaobljenija... No, višesatno sjedenje u uredu ili pak izležavanje pred televizorom s vrećicom čipsa u krilu sigurno vam neće pomoći u ostvarenju tog cilja.

Zato je fitness intruktorica i H&M-ova sportska ambasadorica Amanda Bisk odlučila osmisliti jednostavnu vježbu koju možete raditi i kod kuće, a zahvaljujući kojoj rezultati neće izostati.

 | Autor: H&M H&M

Za početak legnite na ravnu tvrdu površinu. Jednu nogu ispružite ravno ispred sebe dok se s drugom oslanjajte na neku povišenu površinu (ovdje vam može poslužiti i stolica ili klupa).

 | Autor: H&M H&M

Ruke ispružite pored tijela i oslanjajući se samo na petu kukove lagano podignite najviše što možete. Važno je naglasiti da se ne smijete oslanjati na cijelo stopalo već samo na područje pete. Vježbu ponovite 10 puta, a potom zamijenite noge. Riječ je o težoj vježbi zbog koje biste mogli osjetiti zatezanje tetiva pa je važno da ne pretjerujete. Nakon nekog vremena možete preći i na više ponavljanja.

 

 

Photo: Getty Images

Komentari 0