Beauty

Želimo ovaj limited edition set poznatog hrvatskog brenda za kreiranje najljepših kovrči

U posljednje vrijeme trendovi za kosu dolaze i odlaze brže nego što možemo reći riječ "frizura", no jedna stvar je i dalje nepromijenjena, a to je potraga za raskošnim, savršeno stiliziranim kovrčama. Metode kovrčanja kose uređajima poput figara mogu oštetiti vlasi i baš zato smo veliki obožavatelji trenda heatless kovrči i većina nas u svojoj kolekciji proizvoda za kosu imamo barem jedan satenski set za kreiranje kovrči bez korištenja topline. By Marija je hrvatski brend koji je prvi u Hrvatskoj ponudio ručno izrađene satenske setove za kovrče i pobrinuo se za to da njegujemo svoju kosu na najzdraviji i najljepši mogući način, kreiranjem dodataka koji su nježni prema kosi, a k tome su i lijepi. Sada By Marija u svojoj ponudi ima najnoviji limited edition Think Green set koji želimo u svojoj kolekciji.

Možda vas zanima Internet je poludio za ovim trikom za prirodne kovrče - bez pegli uvijača i topline Rubrika Life&style Life&style

Saten je najzdravija opcija za oblikovanje kovrči

Tradicionalne metode uvijanja pomoću uređaja poput figara kosi mogu oduzeti prirodnu vlažnost i učiniti ju sklonom lomljenju i frizzu. Sa satenskim setom za kovrče možemo postići zapanjujuće kovrče bez izlaganja kose ekstremnim temperaturama. Ovaj pristup bez zagrijavanja usmjeren je na očuvanje zdravlja kose, što rezultira ne samo lijepim nego i iznimno zdravim i sjajnim kovrčama.

By Marija je brend koji kreira proizvode od mekanog satena koji nije štetan za kosu i uz koje svatko može doći do sjajnih kovrči još i brže nego figarom ili peglom za kosu. Također, saten ne samo da je nježan prema kosi, već i smanjuje trenje te statički elektricitet, što rezultira glatkim kovrčama bez neželjenog frizza. Uz to, ovakav set prikladan je za sve tipove kose, od ravne do kovrčave, a svatko tko je savladao vještinu korištenja ovakvog seta, nikad se više neće vratiti figaru niti pegli.

Što sve sadrži Think Green set za kovrče?

 | Autor: By Marija By Marija Foto: By Marija

Novi By Marija set za kovrče sastoji se od trake oko koje se omata kosa te od dvije gumice kojima se kosa osigura da stoji na mjestu. One dolaze u satenskoj vrećici kako bismo ih mogli pohraniti na sigurno nakon svakog korištenja. Think Green set dolazi u najljepšoj, bogatoj, tamno zelenoj boji s gumicama u nude boji i s cvjetnim detaljima. Dobro je znati i da su svi By Marija proizvodi ručni rad, a jedan od najuzbudljivijih aspekata seta za kovrče poput ovog je njegova svestranost. Ovisno o tome kako se kosa omota oko trake, mogu se postići različite kovrče, od opuštenih valova do čvrstih uvojaka. Ova fleksibilnost omogućava nam da svoj look prilagodimo raspoloženju ili prilici.

Think Green set trenutno je snižen i može se naručiti putem web shopa www.bymarija.hr. Još 10 komada se nalazi na stanju i nakon rasprodaje više neće biti dostupan, stoga svatko tko želi svoj set mora reagirati brzo kako bi ga ulovio.

Više o brendu By Marija koji je prvi u Hrvatskoj kreirao satenski set za kovrče

 | Autor: Instagram @sisters_hairstuff_ Instagram @sisters_hairstuff_ Foto: Instagram @sisters_hairstuff_

By Marija je mali obiteljski obrt koji je počeo poslovati za vrijeme drugog lockdowna 2021. godine. Njegova vlasnica, Marija Jelić, isprva je za sebe izradila satensku gumicu kako bi što manje uništavala kosu klasičnim gumicama, a zbog oduševljenosti i želje svojih bližnjih za istim proizvodima odlučila je i drugima napraviti iste. Satenske setove za kovrče je počela izrađivati na zamolbu jedne djevojke jer ih tada još nije bilo dostupnih u Hrvatskoj. Bez toplinskog uništavanja kose dobila je predivne kovrče koje su joj dugo držale i zato danas u svojoj ponudi ima različite setove i divne gumice za kosu koje nas uveseljavaju svojim bojama, uzorcima i činjenicom da nam ne oštećuju kosu.

Kako oživjeti kovrčavu kosu Možda vas zanima Kako da kovrče 'prežive' između pranja, a frizura ostane lijepa? Imamo nekoliko dobrih savjeta... Rubrika Beauty Beauty
Photo: Inastagram@sisters_hairstuff_

Komentari 0