Beauty

Zbog Petre Nižetić poželjet ćete frizuru iz djetinjstva

Iako je riječ o jednostavnoj kreaciji, ovu će frizuru ipak isprobati samo najhrabrije među vama

Prije nekoliko mjeseci lijepa voditeljica i blogerica Petra Nižetić otputovala je "preko bare", a nedugo nakon toga otkrila je i pravi razlog svog odlaska. Naime, ona i njen odabranik Frane Mastelić sve su iznenadili ekspresnim američkim vjenčanjem.

Prizori kao iz dobrog starog filma i retro fotografije izgledali su kao pravo ostvarenje sna, a Petrinu sreću bilo je nemoguće ne primijetiti. Ipak, čini se kako ju je sada ulovila nostalgija za domom. 

Na Instagramu je objavila fotografiju iz vremena kada je još uvijek živjela u Hrvatskoj, a hashtagovima je jasno dala do znanja kako joj nedostaje sve što je ostavila ovdje. 

No, zanimljiva fotografija koja je nastala na jednom od zagrebačkih krovova mnogim je fashionisticama zapala za oko zbog potpuno drugih razloga. Naime, poput prave modne buntovnice, Petra je pozirala s neobičnom frizurom kakvu vjerojatno niste vidjele od svojih osnovnoškolskih dana.

Umjesto klasične punđe ili kose pokupljene u rep odlučila se za zanimljive "pužiće" za čiju vam izradu nisu potrebne posebne frizerske vještine niti posebna doza kreativnosti. Bit će dovoljno tek nekoliko gumica za kosu i par minuta vremena, a rezultat će biti fenomenalan. Jeste li dovoljno hrabre isprobati?

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0