Beauty

Zaigraj Instagram izazov i osvoji neodoljivi novi miris Avon Life by Kenzo!

U periodu od 10. studenog do 24. studenog na svom Instagramu objavi fotografiju na temu "What makes me happy" i osvoji miris

Avon Life novi je miris koji je poznati dizajner Kenzo Takada kreirao kako bi reflektirao svoju filozofiju života: živi život lijepo. Najvažniji sastojak mirisa – ljubičica - donosi osjećaj nepokolebljive pozitivnosti koja se nalazi u srcu svih Kenzovih kreacija, ali i njegove osobnosti. 

 | Autor: arhiva arhiva

Korištenje ljubičice daje mirisu slatku svježinu. Uzgaja se na području Egipta i Grasse, Francuska, željeni cvat je cijenjen po svojim listovima koji su destilirani u sofisticirano mirisno ulje. Miris za žene također donosi energične citrusne note bijelog čaja u vrhu mirisne piramide i bezvremenski toplu, cvjetnu baznu notu cvijeta irisa. Miris za muškarce opojno miriše na gornju notu crnog papra i toplu drvenastu bazu Virginia cedrovine.

Priznat kao jedan od vodećih svjetskih dizajnera, Kenzo Takada osnovao je svoju istoimenu luksuznu modnu kuću u Parizu 1970. godine, postavši prvi japanski luksuzni brend sa sjedištem u tom gradu. Dizajner je poznat po stvaranju inovativnih kolorističnih stilova koji okupljaju najbolje elemente istoka i zapada.

 | Autor: arhiva arhiva

“Želio sam raditi s Avonom na stvaranju mirisne kolekcije koja bi bila prihvatljiva ženama širom svijeta” kaže Kenzo Takada. "Moja je najveća radost pronaći inspiraciju u ljepoti svijeta oko mene i okrenuti je u potpuno novu stvarnost. Iskustvo s Avon timom mi je dozvolilo upravo to, suradnju s nekim od najnevjerojatnijih kreatora parfema u stvaranju mirisne linije koja odražava našu zajedničku strast da živimo život lijepo. Avon Life mirisi prenose ljepotu i pozitivnost i prepuni su čudesa koja nalazimo u svijetu prirode."

Objavi fotku i osvoji Avon Life by Kenzo!

Uključi se u naš Instagram izazov i možeš osvojiti neodoljivi Avon LIfe for Her ili Avon Life for Him. Sve što trebaš je objaviti fotku na temu "What makes me happy" - fotku osobe ili stvari koja te je danas razveselila ili nasmijala! Najbolje fotke nagrađujemo jednim parfemom Avon Life, ženskim ili muškim, po izboru.

 | Autor: arhiva arhiva

Kako doći do nagrade?

Zaprati nas na našem Instagram profilu i u periodu od 10. studenog do 24. studenog na svom Instagram profilu objavi fotografiju na temu "What makes me happy". Označi je koristeći hashtag #BudiIN, #zivizivotlijepo i #avonhrvatska te tagirajte @avonhrvatska. Između obilježenih fotografija stručni žiri sastavljen od redakcije portala Budi.IN i djelatnika Avona, odabrat će 6 najboljih te ih objaviti na portalu u ponedjeljak, 28. studenog najkasnije do 16h. O načinu preuzimanja nagrade, dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.

Detaljna pravila natječaja potražite OVDJE.

Photo: arhiva

Komentari 0