Beauty

YSL Mon Paris: Miris od kojeg će vam se svijet prevrnuti naglavačke

Mon Paris djelo je tri vrhunska tvorca parfema, a namijenjen je modernim ljubavnicima diljem svijeta...

U predivnom ambijentu hotela Westin Zagreb, na 17. katu sa pogledom na grad i uz zalazak sunca, predstavljen je novi miris YSL Beauté za žene, Mon Paris. 

 | Autor: arhiva arhiva

Predstavnici medija i poklonici branda među prvima su isprobali miris, a poseban doživljaj bio je prikaz Pariza kroz iskustvo virtualne realnosti.

 | Autor: arhiva arhiva PR managerica za L'Oreal Luxe Ivana Petković Čevra

Baš kao što se zaljubljenima cijeli svijet okrene naglavačke, i s mirisom Mon Paris sve je drugačije. Sa novim senzualnim mirisom YSL Beauté predstavlja jednu posve drugačiju i intenzivnu ljubavnu priču koja ne zna za strah i euforično se prepušta trenutku, nadahnutu gradom zaljubljenih – Parizom.

 | Autor: arhiva arhiva

Mon Paris krasi upečatljiva senzualnost i prozračni cvjetni akordi koji čine moderan, cvjetno-voćni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i jednostavno očaravajući.

Mon Paris donosi miris grada prožetog putenim užicima; opsesivno prepuštanje ekstremnoj ljubavi u gradu koji razumije jezik strasti. Miris za moderne ljubavnike širom svijeta, nadahnut samom suštinom Grada svjetla. Mon Paris stvara novu prozračnu harmoniju uvodeći odvažan i nadasve opojan bijeli chypre koji odgovara modernom viđenju ljubavi - rezultat je ultramoderan i sasvim originalan chypre, djelo tri vrhunska tvorca parfema: Oliviera Crespa, Dore Baghriche i Harryja Fremonta. 

 | Autor: arhiva arhiva

Dva nova akorda tvore upečatljiv bijeli cvjetno-voćni chypre. Cvijet dature od davnih je vremena predmet obožavanja i strahopoštovanja  zbog svojih očaravajućih karakteristika i hipnotičkih svojstva.
Donje note krasi jasna bjelina koja ostavlja dugotrajan i intrigantan mirisni trag zahvaljujući čak dvjema različitim vrstama pačulija koje se izvrsno nadopunjavaju.
 
Parfemska bočica Mon Paris, nadahnuta onom originalnog mirisa Paris, zasigurno će osigurati mjesto među legendarnim dizajnima bočica mirisa YSL.Dizajnerica parfemskih bočica nadahnuće je potražila u starim crtežima klasične mašne koja se veže na vratu košulje, tzv. lavallière, koju je reinterpretirala kao metaforu moderne ljubavne priče na vrhuncu strasti.
Isprva sputana, u snažnom zavodničkom zanosu odvezuje čvor, simbolički oslobađajući ljubavnu napetost.

 | Autor: arhiva arhiva

Novi YSL miris Mon Paris dostupan je premijerno u parfumerijama Mueller do sredine 4.mjeseca; nakon toga i u svim drugim lancima parfumerija.

Photo: arhiva

Komentari 0