Beauty

Uz ove trikove vaša će kosa izgledati poput kose Viktorijinih anđelica

Uvijek ste se pitali zašto sve dame koje vidite na revijama Victoria's Secreta imaju kosu poput pravih anđela?

Ok, već ste shvatili kako su ljepotice koje nose titulu Viktorijinih anđelica ustvari prirodne ljepotice koje se mogu pohvaliti božanstveno čistim tenom. No, jeste li se ikada zapitali zašto njihova kosa izgleda podjednako božanstveno? 

Naravno da zakoni prirode ne dopuštaju da se jedna osoba može pohvaliti kako nema apsolutno nikakvih beauty problema, zato je frizerka koja se brine o njihovoj kosi, Sarah Potempa, odlučila otkriti sve male tajne stiliziranja omiljenog ženskog aduta...

Volumen

Rijetke su one sretnice koje se rađaju s volumeniziranom kosom. Zato nakon pranja na kosu nanesite pjenu koja garantira baš takav efekt te zbog koje će vaša kosa biti raskošna kao nikad do sad.

Potpun dojam ćete postići ako na četku stavite malo pjene i potom svoje vlasi (dok su još vlažne) raščešljate od samog korijena pa sve do vrhova.

Sušenje kose

Nagnite se prema naprijed te kosu prebacite preko glave i osušite je sušilom. Ne zaboravite koristiti i široki nastavak za sušilo koji omogućuje raspršiti zrak po široj površini, ali i stvara dojam većeg volumena.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Pronađite prirodni razdjeljak

Ako Alessandra Ambrosio ima razdjeljak na lijevoj strani glave to ne znači da ga i vi morate forsirati. Nakon što osušite kosu i ponovno se uspravite (valjda vam se do sad nije zavrtjelo) uz pomoć tankog češljića pronađite svoj prirodni razdjeljak i tako podijelite kosu. Upravo on najbolje pristaje vašem licu.

Romantični valovi

Ne, čak ni Viktorijine anđelice nemaju prirodno valovito kosu. Ustvari, vrlo vjerojatno se gotovo nitko ne može pohvaliti upravo takvim valovima kakve one redovito šetaju modnim pistama. Zato nabavite dobar figaro uz koji će vam život ekspresno postati puno lakši. Uzmite deblji pramen kose i omotajte ga oko figara, ali samo do sredine kose. Postupak, naravno, ponavljajte sve dok cijelu kosu ne ukrasite romantičnim valovima, a ako želite da što duže traju kosu smotajte u male "sarmice" te ih učvrstite ukosnicama. Pustite da se kosa potpuno ohladi te je lagano pošpricajte lakom za kosu.

I to je to!

Photo: Getty Images

Komentari 0