Beauty
U subotu uz Budi.IN odaberi svoj make up dar! U subotu uz Budi.IN odaberi svoj make up dar! U subotu uz Budi.IN odaberi svoj make up dar! U subotu uz Budi.IN odaberi svoj make up dar! U subotu uz Budi.IN odaberi svoj make up dar! U subotu uz Budi.IN odaberi svoj make up dar! U subotu uz Budi.IN odaberi svoj make up dar! 1/8 U subotu uz Budi.IN odaberi svoj make up dar!

U subotu uz Budi.IN odaberi svoj make up dar!

Blagdansko vrijeme već je debelo pred nama, a osim što ćete biti u šljokicama od glave do pete, trebat će vam i dobar make up

Za svaku će se ljubiteljicu šminke, ali i onu koja u šminkanje ulaže truda samo u posebnim prilikama pronaći jedan proizvod. Možete birati između fantastičnih tuševa za oči u sedam trendi boja, deset nijansi olovaka za oči i dvije različite palete sjenila. Davno je prošlo vrijeme kad se na očima nosila samo crna mačkasta linija tušem, a nema boljeg vremena od blagdanskih partyja da isprobate drugu nijansu (ne brinite se, pripremili smo i crni za cure koje od njega ne odustaju).

 | Autor: Wet'n'Wild Wet'n'Wild Možete birati između dvije palete sjenila

Sjajne i dugotrajne olovke za oči brenda Wet’N’Wild odlične su za djevojke koje tijekom dana vole nanijeti samo malo maskare i jedan potez super olovke u boji. Prave make-up entuzijastice kao svoj dar mogu izabrati paletu sjenila s osam boja. Nijanse u jednoj su više tamnije i prirodnije, dok su u druge namijenjene za djevojke koje si ovih blagdana žele pokloniti nešto upečatljiviji beauty look. Ovu paletu možete pokloniti i prijateljici koja nije spretna sa sjenilima jer na pakiranju piše koja se boja gdje nanosi, a i na samim bojama je utisnut dio kapka gdje biste je trebali staviti. Na poleđini je predložena i kombinacija boja za - flertovski, sladak, dramatičan i “ludi” look.

U galeriji pogledajte između kakvih sve make up proizvoda možete birati...

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0