Beauty

Testirala sam 3 vodootporne maskare povoljnije cijene i evo koliko su izdržale

  • Sparni ljetni dani su iza ugla, a ti već sad brineš kako će to tvoj make-up izdržati
  • Kako bih ti olakšala pronalazak dobre vodootporne maskare, raspitala sam se u svom ženskom krugu koje su na visini zadatka,  a da su pristupačnih cijena te ih odmah i isprobala
  • Radi se o Essence, Maybelline i Catrice maskari
Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Vodootporne su maskare zgodna stvarčica koja ti može olakšati sparne ljetne dane, rasplesana vjenčanja pa čak i emotivne filmove. One obećavaju da s njima možeš plivati, trenirati i plakati, a da se neće pomaknuti s mjesta i pretvoriti te u rakuna. Nemamo ništa protiv tih malih slatkih životinjica, ali radije bismo da ne postanu dio naše beauty rutine. Osobno nemam naviku kupovati vodootporne maskare, ali kako se približava sezona vrućina i vjenčanja, odlučila sam ispitati teren kod svojih prijateljica i baciti se na testiranje.

Testirano i na treningu

Odabrala sam 3 drogerijske i cjenovno pristupačne maskare: Catrice "Lashes to kill - waterproof volume", Maybelline "Classic volum' Express Waterproof" i Essence "I Love Extreme Volume Mascara Waterproof". Maskare sam testirala na način da sam svaku od njih nosila tijekom svakodnevnih aktivnosti koje su uključivale i treninge, a ultimativni test je bilo umivanje prije no što bih skidala šminku.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Essence

Već dugo slušam same pohvale na račun Essence maskara pa sam se prvo bacila na njihovo isprobavanje. Ovo mi je također i prvi put da sam kupila njihovu maskaru pa nisam znala što očekivati. No, zaista sam se ugodno iznenadila! Osim što košta samo 23,90 kn, ima i prilično debelu četkicu koja je zaslužna za dobar volumen trepavica. Maskara je tokom dana bila postojana i tek se malo razmazala tijekom prvog umivanja. Definitivno bih je opet koristila.

Možda vas zanima Isprobala sam Garnierovu novu i neobičnu masku za lice, a ovo su rezultati Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style

Maybelline

S obzirom da sam velika obožavateljica Maybelline maskara, imala sam dosta velika očekivanja. Ova maskara dolazi u manjoj svijetloplavoj tubi, a cijena joj je 54,90 kn. Na prvi pogled mi se svidjela deblja četkica koja je mojim trepavicama podarila dobar volumen i dužinu. Što se tiče usporedbe s Essence maskarom, postojanost joj je mrvicu bolja, ali ju je Essence maskara ipak pobijedila na polju za volumen i gustoću. Ovu bih maskaru bez straha nosila na prijateljičino vjenčanje. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Catrice

Za kraj sam ostavila Catrice maskaru koju sam platila 31,90 kn. Maskara je izdržala dan, ali mi se preslikala na kapke tijekom treninga. Inače nemam običaj vježbati s make-upom pa nisam ni očekivala da se neće pomaknuti s mjesta. No, ovu sam maskaru najlakše odstranila sredstvom za skidanje šminke što mi je veliki plus. Također mi je dala pristojan volumen i iako je možda ne bih koristila za emotivno vjenčanje najbolje prijateljice, za sparni ljetni dan svakako bih.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

 

Photo: miss7/pr

Komentari 0