Beauty

Stigao je i Super BB korektor koji savršeno nadopunjava kultnu BB kremu korejskog brenda

Svi mi gajimo neizmjernu ljubav prema korejskim kozmetičkim proizvodima zbog načina na koji spajaju neodoljive sastojke za njegu kože i šminku. S druge strane, potraga za savršenim korektorom koji neće samo prekriti nesavršenosti nego i njegovati osjetljivu kožu oko očiju oduvijek je bila izazov, ali sada to više nije. Jedan od najpopularnijih korejskih brendova, Erborian, oduševio je makeup i skincare entuzijastice svojim novim proizvodom koji obećava oboje - Super BB Corrector.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Erborian (@erborian)

Možda vas zanima Ovo bi mogao biti najljepši make up trik koji trenutno dominira na društvenim mrežama Rubrika Beauty Beauty

Jedinstvene karakteristike Super BB korektora

Super BB korektor nudi srednje do potpunog prekrivanja svojom savršenom formulom koja ne samo da prekriva podočnjake i nesavršenosti, već ih s vremenom i smanjuje. Njegova kremasta i hidratantna formula sadrži 5 % niacinamida te osigurava da se proizvod ne taloži u fine linije i bore. Nadalje, nudi i zaštitu od sunca sa SPF-om 25 i traje do 12 sati.

Glavni sastojci Super BB korektora

Super BB korektor prepun je sastojaka koji su korisni za kožu. Sadrži 2 % kompleksa bijelog ginsenga koji zaglađuje i hidratizira kožu, 5 % niacinamida koji posvjetljuje kožu i smanjuje nesavršenosti, tu je i fermentirani ekstrakt cvijeta ginsenga koji posvjetljuje i ujednačava kožu te escin koji potiče mikrocirkulaciju u području podočnjaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli REFY (@refybeauty)

Možda vas zanima 7 najboljih sprejeva za fiksiranje šminke koji će ju držati na mjestu minimalno 12 sati Rubrika Beauty Beauty

Kako do ovog proizvoda koji je puno više od korektora?

Super BB korektor jedinstven je po svojoj hibridnoj formuli koja na koži djeluje poput bogatog seruma. Svojim jedinstvenim sastojcima učinkovito smanjuje podočnjake, bilo vaskularne ili pigmentirane. Također učinkovito djeluje na brisanje mrlja, pigmentacija i crvenila, zahvaljujući niacinamidu i fermentiranom cvijetu ginsenga u svojoj formuli. Na kraju, s SPF-om 25 sprječava oštećenja kože.

Super BB korektor je više od običnog korektora. Njegova jedinstvena formula pruža savršeno prekrivanje i, uz to, liječi razna stanja kože poput podočnjaka, mrlja i pigmentacije. Štoviše, odlično će se nadopunjavati s već kultnim favoritom brojnih beauty entuzijastica diljem svijeta, Erborian BB kremom. Dakle, kada je riječ o odabiru najboljeg korektora, dobro je zapamtiti da je najbolji onaj koji njeguje, a Super BB korektor čini upravo to. Možeš ga kupiti ovdje, a cijena mu je 37,80 eura.

Možda vas zanima Stigao je puder uz koji će ti koža uvijek blistati jer je kao "golden hour" u bočici Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @jesshunt2

Komentari 0