Beauty

Prvi je dan Christmissa i počinjemo sa super nagradom - paketom Skin1004 za lijepu, blistavu kožu

  • Omiljeni Christmiss adventski kalendar upravo počinje!
  • Sve do Božića imaš priliku uključiti se u naš nagradni natječaj na miss7 profilu na Instagramu i osvojiti super nagrade
  • Za prvi dan našeg natječaja pripremili smo ti divnu nagradu

Započelo je vrijeme darivanja, barem za miss7! Christmiss, naše tradicionalno adventsko darivanje danas starta, što znači da sve do Božića na miss7 Instagram profilu možeš osvojiti vrijedne nagrade. Važno je samo da pratiš naša dnevna darivanja i sudjeluješ u nagradnim natječajima tako što ćeš odraditi tri jednostavna koraka navedena u opisu objave. A za sam početak donosimo nešto divno, paket brenda Skin1004, i to posebno izdanje proizvoda za zdravu i blistavu kožu. Zato, missice, uključite se jer danas nagrađujemo dvije čitateljice! 

Skin1004 je nagrađivani hipoalergenski prirodni brend za njegu kože iz Južne Koreje koji najpopularniji umirujući sastojak Centellu Asiaticu donosi u svakom svom proizvodu i to u visokom postotku. Ovo nije obična Centella, nego Centella s otoka Madagaskara – koja ima znatno veći udio aktivnog sastojka za umirenje i obnovu kožne barijere.

 | Autor:

A što sve sadrži nagradni paket?  

Centella ampula 55 ml

Obogaćena ekstraktom Centelle Asiatice, djeluje na umirivanje i vraćanje ravnoteže koži, ostavljajući je svježom i revitaliziranom, punom sjaja.

Centella Cream 75 ml

Umirujuća krema za potporu kožne barijere bazirana na ekstraktu Centelle Asiatice, skvalanu i niacinamidu. Umiruje i ujednačava ten, vraća mu izgubljenu hidrataciju i jača zaštitnu barijeru kože.

Centella Toning Toner 210 ml

Nježan, ali učinkovit tonik ljušti mrtve stanice kože te je pogodan i za najosjetljivije tipove kože. Obogaćen PHA (Gluconolactone) i ekstraktom Centella Asiatica, ne samo da njeguje vašu kožu, već je i osnažuje otkrivajući njezin potencijal sjaja.

Centella Ampoule Foam 20 ml

Bogata i blaga pjena za čišćenje s idealnom pH razinom od pH5 učinkovito uklanja šminku i nečistoće bez isušivanja kože, sadrži 84% Centelle Asiatice.

Centella Light Cleansing Oil 30 ml

Lagano sredstvo za čišćenje na bazi ulja koje nježno topi šminku, prljavštinu, sebum i zaštitu od sunca (SPF) bez peckanja u području oko očiju.

 

Zaista divna nagrada, a sve što trebaš napraviti kako bi je osvojila je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju Skin1004 paketa i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @beautygardenhr, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do četvrtka, 30. studenoga 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0