Beauty

Predstavljen revolucionarni anti-age napitak i otkrivena tajna ljepote Ive Jerković

Mikeda Active Collagen 5000 došle su upoznati mnoge poznate osobe, a ovaj inovativni anti-age napitak isprobale su sve dame koje svakodnevno brinu o ljepoti svoje kože

U prekrasnom prostoru i ambijentu Zagreb eye vidikovca u četvrtak 4.5.2017. predstavljena je Mikeda Active Collagen 5000. Revolucionarni napitak koji zbog svog jedinstvenog sastava osigurava optimalnu funkciju i zdravlje kože. U sve to došli su se uvjeriti svi oni kojima je briga o vlastitoj ljepoti i zdravoj koži neizbježni dio svakodnevice, pa su s velikim zanimanjem svoj Mikeda napitak testirali lijepa Iva Jerković, ambasadorica brenda Mikeda, glumica Petra Dugandžić, pjevačica Pamela Ramljak, voditeljica Lana Pavić, Ankica Dobrić, Ogi Antunac, pjevačica u usponu Zsa Zsa, Irina Čulinović, Tihana Harapin Zalepugin, Zvončica Vučković, tv voditeljica Ana Miščević, Bojana Maglaić, Lana Klingor Mihić i hrvatska zvijezda društvenih mreža, Jelena Perić te mnogi drugi.

 | Autor: Klinika Klinika Mikeda Active Collagen 5000 tekući dodatak prehrani s kolagenom je inovativni anti-age napitak i svjetski trend u nutritivnom pristupu pomlađivanja kože. Ovaj napitak uz vodeći francuski kolagen Peptan sadrži i Beauty Shield Complex te kombinaciju vitamina i minerala nužno potrebnih za hidrataciju i regeneraciju kože. Prema rezultatima istraživanja nakon upotrebe Mikeda Active Collagena 5000 koža je vidljivo restrukturirana već nakon 4 tjedna primjene, smanjuje vidljivost bora, povećava hidrataciju kože te poboljšava kvalitetu I strukturu kože

"Drago mi je da je smo na ovom lijepom događanju predstavili naš novi proizvod i vjerujem da će Mikeda Active Collagen 5000 osvajati na prvu, kako izgledom, tako i svojim svojstvima. Ponosna sam što na hrvatskom tržištu predstavljamo ovaj inovativni anti-age napitak i nadam se da će vrlo brzo žene prepoznati njegovu vrijednost i mogućnosti. Ono što je najvažnije, sigurna sam da će Mikeda Active Collagen 5000 zavladati tržištem i ispuniti očekivanje svake žene kada je ljepota kože u pitanju", rekla je Zlata Pešo, direktorica marketinga i prodaje u tvrtki Milsing Izabravši prelijepu Ivu Jerković za zaštitno lice, Mikeda Active Collagen 5000 dobila je potvrdu o neraskidivoj povezanosti ljepote i zdravlja kože, potvrđujući već sada svoj zvjezdani status u beauty krugovima. Pozitivni komentari prisutnih, poznati, kojima je već prvi susret s ovim napitkom izmamio osmijeh oduševljenja, pokazuju da je ova privlačna bočica ljepote spremna za sve izazove koje zahtjeva ženska koža.

 | Autor: Klinika Klinika "Drago mi je da sam upravo ja izabrana da budem ambasadorica Mikeda Active Collagena 5000, jer radi se o uistinu inovativnom, vrhunskom proizvodu koje će obožavati sve žene koje brinu o ljepoti svoje kože. Nikada ne volim pričati o ljepoti, jer je ona prolazna, ali vjerujem da će Active Collagen promijeniti i moju percepciju brige o koži i da ću malo utegnuti ove bore i bar nakratko zaustaviti starenje, što je svakoj ženi najveći izazov. Ova mala bočica tekućeg kolagena razveseli me svako jutro i vjerujem da će donijeti malu revoluciju kod ženske populacije i da će Mikeda Active Collagen 5000 postati nezaobilazni dodatak prehrani i stvar koju će žene s veseljem nositi u svojoj torbici", rekla je Iva Jerković.

Photo: Klinika

Komentari 0