Beauty

Postoji jedna stvar koju žene s kratkom kosom moraju raditi!

Kratku kosu je možda lakše prati i sušiti, ali ako se odlučite na nju zaboravite na jednostavne frizure koje spašavaju dan

Kratke frizure, bilo da je riječ o bobu ili dječačkoj kratko ošišanoj kosi, vladaju ulicama već duže vrijeme. Najmodernije (ali i najrabrije) žene odlučuju se upravo za njih, a da nisu ni svjesne kako si više nikada neće smjeti dopustiti 'bad hair day'.

Zaboravite na super jednostavne pundžice ili visoki rep koji će u svakoj situaciji spasiti stvar. 

No, nije sve tako crno. Postoji jedno pravilo kojeg se sve žene s kratkom kosom moraju pridržavi i zahvaljujući kojem će izbjeći sve eventualne neugodnosti uzrokovane lošom frizurom.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Naime, najvažnija je činjenica kako će vam se čini kako vaša kosa sada raste puno brže nego dok ste se brinule o svojim bujnim loknicama koje ste bez imalo grižnje savjesti odrezale kada su vam dosadile. Ovisno o tome koliko kratku kosu želite bitno je zapamtiti kako ćete svog frizera sada morati posjećivati svakih 4 do 6 tjedna (i to ne da biste razmijenili sve najsvežije tračeve iz kvarta)!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Dok ste si u vrijeme kada ste imalo dugu kosu mogli dopustiti tromjesečno izbjegavanje frizerskih salona, a da vaša frizura i dalje izgleda relativno pristojno, sada to više neće biti moguće. Vrlo brzo će vaša kosa početi izgledati neuredno i zapušteno.

Zato, kada odlučite skratiti kosu, pripremite i sebe i svoj novčanik na nešto češća druženja sa frizerskim škarama.

Photo: Getty Images

Komentari 0