Beauty

Postani majstor za beauty i wellness zanimanja, posao te čeka!

Turistička sezona u našoj zemlji sve je duža što potvrđuje i sve veći broj hotela s kvalitetnom wellness ponudom, a povećana je i potražnja za kvalitetnim profesionalnim vizažistima, kozmetičarima, maserima i stručnjacima u svim beauty i wellness zanimanjima.

Upravo ta zanimanja su deficitarna na tržištu rada, zato pametno iskoristite ovu priliku i ostvarite svoje poslovne snove! Renomirano Arimed učilište, s petnaestogodišnjom tradicijom nudi vam znanje, edukacije o najnovijim trendovima u beauty i wellness svijetu, koje traži ovo zahtjevno tržište.

 | Autor: Arimed Arimed Preko 20 000 polaznika već je uspješno završilo edukacije i prekvalifikacije u ovom učilištu, a sva zanimanja se upisuju u e-radne knjižice što vam omogućava lakši pronalazak posla i samozapošljavanje. Beauty i Wellness obrazovni paket sastoji se od 6 edukacija:

1. Ekstenzije trepavica

2. Profesionalni vizažist

3. Depilacija voskom

4. Depilacija šećerom

5. Klasična masaža

6. Anticelulitna masaža

 | Autor: Arimed Arimed Cijena paketa je 9 900,00 kn a više informacija o edukacijama možete potražiti na web stranici Arimed učilišta. Znanje je moć zato iskoristi priliku i upiši edukaciju koja će ti promijeniti život.

Photo: Arimed

Komentari 0