Beauty

Ponovno probudite strasti uz novi Avonov parfem „Attraction Awaken“

Početak nove veze često je opojan. Partneri stalno razmišljaju jedno o drugom i žude za bliskošću i intimnošću, projektirajući idealiziranu sliku — fantaziju u kojoj partner nema ni mane ni nedostatke. Par se jednostavno ne može zasititi jedno drugog. 

Intenzitet te prve strasti nakon nekoliko mjeseci polako se smanjuje i evoluira do stabilnog i pouzdanog partnerskog odnosa. Razvijaju se intimnost i povjerenje, uspostavlja se posvećenost. Ali strast moramo njegovati jer je ona ključna komponenta duge kvalitetne veze i braka. I zato, fokusirajte se jedno na drugo, provodite više vremena zajedno, dijelite iskustva i ciljeve, rastite zajedno...to su uobičajeni savjeti. A jedan od najljepših je – iznenadite i razveselite jedno drugo s vremena na vrijeme. To će unijeti dašak svježine u vaš odnos i uživat ćete oboje. 

 | Autor:

Pravo iznenađenje može biti odlazak na večeru, lijepo putovanje ili poklon. A što bolje može uzburkati strasti od novog opojnog mirisa koji budi privlačnost! Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.  

Ove mirise kreirali su svjetski poznati parfumeri uz pomoć AI umjetne inteligencije kako bi dobili miris koji će probuditi sva čula i strast u vama! U dubinama ovog eliksira mogu se naslutiti note kože koje daju osjećaj kao da su čista strast i adrenalin uvučeni u svaku kap. Miris ambera izaziva osjećaj izvanvremenske senzualnosti dok su note drveta natopljenog rumom dodale opojnu dubinu.  

 | Autor:

Svakim nanošenjem, ovaj miris obavija zavodljivim zagrljajem, poput svilenog ogrtača koji klizi preko gole kože. To je miris koji obećava ukradene poljupce, sastanke obasjane mjesečinom i šapatima priznanjima. Uz pomoć „Attraction Awaken“ i ti i tvoj partner možete zajedno ponovno zapaliti plamen strasti i oživjeti ljubav koja vas je spojila. 

Novi “Attraction Awaken” miris za nju i njega dostupni su u Avonovom katalogu po cijeni od 22,50 € (169,53 kn), kao i na www.avon.hr.  

 | Autor:

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0