Video

Pikselizirani lik iz videoigre pronašao je svoje mjesto na kosi

Madridski hairstilisti oživjeli su najpoznatijeg vodoinstalera u obliku frizure koja izgleda nestvarno dobro

Retro MTV logo ove sezone pronašao je svoje mjesto na majicama Marc Jacobsa, Anya Hindmarch za novu kolekciju accessoriesa inspiraciju je pronašla u videoigrici Space Invaders, čak je i Zara izbacila liniju Looney Tunes torbica. Stoga sa sigurnošću možemo reći da modni apetit za nostalgijom nikad nije bio veći, pa ni ne čudi da je grupa madridskih hairstilista Xpresion Creativos inspiraciju za frizuru pronašla u jednoj od najpoznatijih videoigrica iz osamdesetih - Super Mariju. 

Ovakvu kosu sigurno da sada niste vidjeli, a pikselizirana slika u pokretu izgleda kao raznobojni pramenovi, strateški smješteni na jednom dijelu kose. No kada kosa miruje, jesno se vidi poznati lik iz igrice.

Hairstilisti iza ovog umjetničkog djela, postali su svjetski poznati prošle godine kada su predstavili tehniku pikseliziranog bojenja kose, a Super Mario frizuru osmislili su za posljednju hair konferenciju održanu u Japanu. Za postizanje željenog rezultata trebalo im je tjedan dana, a Super Maria su odabrali jer im je to svima omiljeni lik iz djetinjstva.

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0