Beauty

Ono kad žuriš: Antoniju Blaće muči isti beauty problem kao i vas

Nanošenje maskare možda se čini kao najmanje zahtjevan make up potez, ali ponekad to baš i nije tako...

I same znate da je ponekad puno jednostavnije na posao doći bez šminke na licu nego "gubiti" vrijeme na nanošenje beskonačnih slojeva kako biste na kraju opet postigle dojam "no make up" looka. To osobito vrijedi u dane kada ste se odlučile "počastiti" pa ste nekoliko puta odgodile budilicu i naravno probudile se u vrijeme kada ste već trebale biti na putu prema poslu.

Ipak, ponekad iz samo vama znanih razloga, čak i u ovako stresnim situacijama, odlučite nanijeti sloj ili dva maskare. Upravo se na taj "mudar" potez jutros odlučila i Antonija Blaće, a nije propustila priliku i "pohvaliti se" rezultatom.

 

Ahaaaaa, maskara je za NA trepavice, ne svuda okolo.. #pardonnisamznala #zurilase 😂😂😂😂

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace)

"Ahaaaa, maskara je za NA trepavice, ne svuda okolo", našalila se na svoj račun Tonka a nije zaboravila i na pripadajuće hashtagove #pardonnisamznala i #zurilase.

Naravno, brojne dame su se prepoznale u ovoj objavi, a ako ste i vi jedna od njih donosimo vam super trikove uz koje vam se maskara nikada više neće razmazati...

Osim iznenadne kiše koja vas je "ulovila" na putu prema poslu vaša maskara se može razmazati zbog masnih kapaka, prevelike vlage i znoja. No, umjesto da očajavate isprobajte neki od trikova zahvaljujući kojima ćete maskaru u jednom potezu nanijeti poput pravih profesionalaca.

Na samom početku ne zaboravite očistiti kožu (s osobitim naglaskom na kapke i cijelo područje oko očiju) micelarnom otopinom ili nekim drugim odgovarajućim proizvodom. Tako ćete ukloniti višak masnoće i spriječiti razmazivanje.
Također, vaša nova "najbolja prijateljica" mogla bi postati vodootporna maskara koja se puno manje razmazuje. No, činjenica da je riječ o vodootpornom proizvodu nije garancija da će ostati na mjestu. Zato, ne preskačite čišćenje lica.

Puder u prahu još je jedan od trikova. Prije nanošenja maskare na gole trepavice četkicom za sjenilo nanesite malo pudera u prahu jer će on upiti višak masnoće s trepavica. Na kraju, nikada ne zaboravite fiksirati make up.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0