Beauty

Novu trendi boju ruža za jesen posebno volimo: crno vino

Pogledaj izbor i cijene: poput vina tamne ruževe ulovile smo u našim dućanima. Jer, tamno crveni ruž ove se jeseni vraća u naše kozmetičke torbice

Crveni ruž jedan od onih beauty proizvoda koji nikad ne izlaze iz mode. Nakon ljeta i vladavine svijetlih ruževa, vrijeme je došlo za prave jesenske boje koje će se zasigurno biti prikladne i za blagdansko vrijeme, u prosincu. Taman ruž ostavlja efektan dojam, dramatičan, a iz velikog izbora crvenih ruževa izdvojila se ženstvena nijansa crnog vina. Ona je spoj tamne crvene nijanse i decentnog hladnog podtona. Moramo priznati da ovaj ruž pristaje svim bojama kose i tena. 

Pronašli smo ruževe koji su nam osobni favoriti, pa ako si u potrazi za novim ružem, možda olakšamo potragu za nijansom koja će ti se najviše svidjeti. 
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Manhattan 52 kune, MAC Aliyah 70 kuna, Catrice 30 kuna

Snažne, tople nijanse ruževa su ono što će dati točku na i tvom make up, ali i tvojem stylingu. Sve mi, moramo priznati, volimo dozu dramatičnosti u našem make up. I domaće i strane zvijezde vole ruževe tamnijih nijansi kako bi se još više istaknule. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR LOOK by Bipa 17 kuna, H&M 75 kuna

Ruž u olovci je super imati uvijek u torbici. Šminkanje u gužvi s ovim proizvodom će biti nikad lakše. Lako se nanosi, a i ako nakon cijelog dana nestane, uvijek ga možeš izvaditi iz torbe i ponovno učiniti svoj make up potpunim. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR H&M ( PAINT THE TOWN RED) 41 kuna, H&M ( ZINFANDEL) 41 kuna

Možda vas zanima Volimo: nove pumice sada su u bojama MAC ruževa! Rubrika Moda Moda

Tekući ruž je idealan za cure koje se ne mogu odlučiti jesu li više za sjajilo ili klasičan ruž. U tamnim tonovima dat će osvježavajuću notu tvom cjelokupnom izgledu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR NYX 32 kune

 

 

Photo: miss7

Komentari 0