Beauty

Notino ima sjajne popuste: izdvojili smo najbolje maskare koje se trenutno mogu kupiti po povoljnijoj cijeni

  • Maskare su bez razmišljanja beauty saveznik koji se može pronaći u kozmetičkoj torbici svake žene
  • Potaknuti time i odličnim popustima koji su u tijeku, zavirili smo u aktualnu Notino ponudu i pronašli sjajne maskare koje želimo u kolekciji
  • Radi se o omiljenim proizvodima koje ste sigurno barem jednom isprobali, stoga nije loše nabaviti nove primjerke i sačuvati dio budžeta

Kao što smo spomenuli, maskare su neizostavan dio svakog šminkanja, bez obzira na to je li riječ o dnevnom ili večernjem looku. Ono što uvijek očekujemo od maskare je da bude  dugotrajna te da ne stvara grudice, a takve proizvode pronašli smo u skupljim i jeftinijim varijantama. Stoga, kako bismo ti pomogli prilikom odabira idealne maskare, izdvojili smo 5 favorita s kojima nećeš pogriješiti.

Maybelline Lash Sensational Sky High

Ovo je jedna od najpopularnijih maskara koja pomoću ekstrakta bambusa i vlakana daje maksimalnu duljinu trepavica i to već nakon jednog sloja. Naravno, tu je i fleksibilna četkica s kojom je nanošenje iznimno lako, precizno i brzo.

 | Autor: Notino Notino Foto: Notino.hr, Maybelline Lash Sensational Sky High (9,36 eura)

Essence Lash PRINCESS

Essence Lash Princess je jedna od najpovoljnijih, ali najboljih drogerijskih maskara. Ovaj sjajan proizvod će tvoje trepavice obojiti u intenzivnu crnu boju i precizno ih razdvojiti sa stvaranjem efekta umjetnih trepavica. Stoga, voliš li takav look, ova maskara će te bez razmišljanja oduševiti.

 | Autor: Notino Notino Foto: Notino.hr, Essence Lash PRINCESS (3,36 eura)

L’Oréal Paris Telescopic

Još jedna kultna maskara koja je mnogima omiljeni drogerijski proizvod produžit će tvoje trepavice do 60% već nakon prvog nanošenja. Zahvaljujući fleksibilnoj četkici Precision Brush svaka trepavica je naglašena od korijena do vrhova te precizno razdvojena.

 | Autor: Notino Notino Foto: Notino.hr, L’Oréal Paris Telescopic (10,35 eura)

Lancôme Lash Idôle

Ova maskara osim što savršeno produljuje trepavice, ujedno ima i antioksidacijsko djelovanje te hrani trepavice. Volumen i uvijanje trepavica uz ovaj proizvod nikad nije bilo lakše, a sve dodatno olakšava i činjenica što ova maskara objedinjuje poseban dizajn četkice i gel teksture koji prilikom nanošenja ne opterećuje trepavice.

 | Autor: Notino Notino Foto: Notino.hr, Lancôme Lash Idôle (28,56 eura)

MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara

S MAC-om rijetko kad možeš pogriješiti, a ova maskara je idealan pokazatelj toga. In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara besprijekorno naglašava, produljuje i uvija trepavice bez sljepljivanja, mrvljenja ili razmazivanja.

 | Autor: Notino Notino Foto: Notino.hr, MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara (25,90 eura) Možda vas zanima Ovaj 'magičan' Maybeline proizvod trepavicama pruža efekt maskare, ali zapravo to nije... Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram / @pamarias

Komentari 0