Life&style

Najčudnije beauty navike poznatih za koje niste čuli

Ponekad nam se čini da se zvijezde jednostavno natječu koja će biti ekscentričnija u svojim beauty navikama.

Mi vam predstavljamo četiri poznate dame koje u posljednje vrijeme otkrile neke od najčudnijih trikova za koje smo ikad čuli!

Drew Barrymore

Glumica je nedavno u intervjuu za jedan časopis otkrila kako prije spavanja na oči nanosi – šminku! Nakon što lice u potpunosti očisti i nanese omiljenu kremu, na vanjske kutove donjih trepavica stavlja malo crne olovke za oči kako bi ujutro imala učinak neobaveznog looka.

Kim Kardashian

Reality zvijezda više puta je obožavateljima otkrila tajne svoje ljepote i čudne trikove kojima se služi kada je o njezi riječ, ali mnoge je šokiralo njezino priznanje da vrlo rijetko pere kosu! “Kosu perem samo dva puta tjedno kako bih je što manje isušivala”, napisala je Kim na svom blogu.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Kylie Jenner

Poznato je da Kimina mlađa sestra ima svoju make-up liniju pod nazivom “Kylie’s Cosmetics”, pa ne čudi činjenica da ova osamnaestogodišnjakinja obožava šminku. Ipak, mlada TV zvijezda sve je šokirala kada je otkrila da, osim lica, konturira i uši. Ovo je objasnila činjenicom da na crvenom tepihu, kada je fotografiraju, njezine su uši često u velikom kontrastu u odnosu na lice.

Nicole Scherzinger

Nekadašnja frontmenica grupe Pussycat Dolls nedavno je o svojoj njezi otkrila nešto vrlo neobično. Naime, kao i mnoge djevojke danas, i lijepa pjevačica koristi kokosovo ulje za različiti namjene u domenu njege, ali i za jednu neobičnu svrhu. “Kokosovo ulje možete koristiti doslovno za sve! Ima antibakterijska svojstva, vrlo je hidratantno, a koristim ga čak i umjesto dezodoransa”, rekla je pjevačica, i mnoge od nas zbunila!

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0