Life&style

Muškarci, oprostite: Možda ste (pre)zgodni, ali zbog ovog ćemo dvaput razmisliti

Zbog pojedinih dijelova vašeg tijela žene se u sekundi mogu potpuno ohladiti... Naravno, ako o njima ne vodite brigu...

Ok, već ste sigurno čuli da žene često "padaju" na lijepe (i jake) muške ruke, a na listi prioriteta često se nalaze i - tenisice. Da, ništa nas ne pitajte, jednostavno žene ponekad ne razumiju ni same sebe. No, pojedini muškarci imaju i sumnjive higijenske navike (ili ih uopće nemaju) zbog kojih će većina djevojaka "ohladiti" u manje od minute. Možda samo one s najizdržljivijim želucem prihvate izazov i upuste se u avanturu. 

Ok, činjenica je da i dečki (srećom) sve više pažnje pridaju higijeni i podižu je na višu razinu, ali još uvijek se nađe tu i tamo neki "specijalac" zbog kojeg se zapitate treba li vam uopće ljubav u životu.

Dečki, ako vam nije jasno zašto žene bježe od vas, zapitajte se imate li neki od ovih "tjelesnih aduta":

Prljavi nokti

Ako ste se upravo krenuli opravdavati jer radite fizički naporan posao, nemojte. Apsolutno ni jednu ženu neće privući vaši prljavi nokti. Uostalom, samo se zapitajte biste li vi željeli pokraj sebe imati ženu s crnim ispod noktiju? Bez obzira na posao kojim se bavite i žuljeve kojima su vaše ruke "ukrašene", ovo je detalj na koji morate paziti...

Dlakavost

via GIPHY

Ne, ovdje čak ne pričamo o vašim prsima. To je stvar koja ovisi od žene do žene, ali vjerojatno su (jako) rijetke one kojima su dlake koje vire iz ušiju i nosa seksi. Zato, potrebne preparate u ruke i slobodno ih uklonite!

Stopala

Ovdje ne ubrajamo one osobe koje imaju fetiš na stopala, ali sve druge dame će se vjerojatno složiti kako su ispucala stopala jedan od najneprivlačnijih dijelova tijela na vama. Ako ste skloni njihovom zanemarivanju, možda bi bilo dobro da razmislite o toploj kupci i uklanjanju odumrlih stanica kože s njih.

Prhut

via GIPHY

Ovaj "detaljčić" žene ne vole vidjeti ni na svojoj, a osobito ne na vašoj glavi. S vremenom je uklanjanje prhuti sve jednostavnije pa vam ništa ne stoji na putu prema korištenju odgovarajućeg šampona i drugih preparata koji je ukloniti male bijele nametnike.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0